Glam News Magazine

Pentru o clipă, închide ochii și imaginează-ți. Intri în casa ta și vezi sufrageria de vis chiar la vârful degetului tău. Pui mâna pe masa netedă și pe țesătura moale a scaunului. Cu ce se aseamănă? Este masă din lemn sau sticlă? Stil modern sau clasic? Scaunele sunt tapițate sau au cadrul metalic, clasic? Cum arată sufrageria ta de vis? Ce tip de masă ai pune în dinning room? Ei bine, nu știu despre tine, dar nu am putut rezista dorinței de a povesti cum ar arăta sufrageria mea de vis. Nu mai pot aștepta niciun minut, așa că… să începem!

Masa

Evident, masa este elementul principal. Este bătaia inimii care determină tonul pentru întreg spațiul. În plus, este locul în care cei dragi se adună la masă. Deci, va trebui să te uiți la ea pentru o lungă perioadă de timp. Deși aș putea opta pentru o masă de tip DIY, totuși, personal, îmi plac mesele la care nu trebuie să muncesc prea mult. Dacă m-ai fi întrebat acum câțiva ani, când prietenii care veneau la masă nu aveau copii, aș fi spus clar că îmi doresc o masă din sticlă. Ei bine, în ziua de astăzi, aș alege o masă din marmură, metal sau lemn. Îmi plac picioarele metalice într-o formă creativă în locul meselor obișnuite cu patru picioare. Este bine să ieși din zona de confort uneori și să explorezi alte modele. În ceea ce privește forma, îmi place să o păstrez clasică, deoarece cred că picioarele sunt adevăratele “stele” ale mesei.

Scaunele 

Pentru scaune, îmi doresc două modele. Îmi place întotdeauna conceptul de a avea în capul mesei o bucată wow de mobilier. Adică cel ce stă în capul mesei, este un fel de rege al familiei, nu?  De ce să nu aibă și un scaun pe măsură? Stilul meu preferat de scaun este cel cu spătar, tapițat. Consider că sunt foarte elegante. Scaunele de-a lungul laturilor ar trebui să fie în culori complementare restului camerei sau cel puțin într-o nuanță asemănătoare. Ştiu că celor care au copii le place să stea departe de țesătura din scaune, în special de țesăturile albe pentru un motiv evident, dar sunt atât de confortabile și elegante, iar companiile au dezvoltat țesături rezistente care pot face față cu succes murdăriei. Eu mă gândesc mai mult la tonuri de bej sau gri.

Spaţiul

Similar cu masa și scaunele, îmi place un factor wow. În sufrageria de vis, aș dori un perete artistic. Trebuie să transmită ceva. Spațiul nu poate fi plictisitor. Trebuie să fie atrăgător pentru că știu că decoratorul din interiorul meu nu se va mulțumi mai puțin. Un perete de piatră, tapet texturat, o fereastră mare sau chiar doar o pictură mare sau o imagine a unui peisaj. Poate să deschidă o conversație extraordinară și un fundal chiar mai uimitor la masă. Pereții complimentează cu adevărat o încăpere, așa că având pereții în culoarea perfectă, cât și peretele artistic, vor lega totul împreună.

Mobila pentru depozitare

Probabil că niciodată nu voi avea veselă din porțelan fin chinezesc (cel puțin, pot să recunosc), dar oricum, vreau să am spațiu de depozitare. Nu totul poate încăpea întotdeauna în bucătărie, iar când încercăm, uneori poate provoca o aglomerație mai mare decât ne așteptăm. Ce aș pune în acestă mobilă compartimentă pentru depozitare? Ei bine, aici încă mă mai gândesc. Poate aș putea să-mi depozitez seturile de farfurii pentru ocazie… Poate fi chiar un loc în care să îmi ascund băuturile sau doar pentru decor. Sincer, nu am nicio idee despre ce aș putea pune acolo în momentul de față, dar cel puțin voi avea spațiu pentru lucruri când am nevoie de el.

Acum, după ce mi-am scris ideile, sunt pregătit să îmi primesc invitații. Bine, va trebui să aștept până când acest vis va fi împlinit, dar până atunci voi continua să visez. Ți-am dat de gândit, nu? Probabil te gândești la cum ar arăta sufrageria de vis în timp ce citești. Aruncă o privire pe favi.ro! Sunt sigur că vei găsi ceva pe gustul tău!

Sursa foto: favi.ro

Lasă un comentariu