Glam News Magazine

Nu știu câtă zăpadă vom avea anul acesta, dar dacă vreți să scăpați de temperaturile scăzute, există mai multe locuri pe Pământ unde puteți simți sărbătorile de iarnă ca pe o vacanță de vară. Vă prezentăm 15 din destinațiile recomandate în acest sens.

Barbados

destinații însorite

Dacă ideea dvs. de Crăciun minunat este o mare nesfârșită de culoare turcoaz, nisipuri moi și tradiții de vacanță, Barbados vă va întâmpina cu toate acestea și ceva în plus. Acesta este un moment minunat pentru a vizita insula, decorată pentru sărbători. Iarnă cu soare aprins, ape calde și plaje magnifice, sună bine, nu-i așa? De aceea Barbados se numără printre cele mai căutate destinații de Crăciun.

Kauai, Hawai

destinații însorite

Iarna pe cunoscuta insulă din Hawai este extraordinară. Nu numai că vă veți bucura de un Crăciun tropical, dar aeți acces la o serie de evenimente de vacanță distractive. Acesta este, de asemenea, sezonul de urmărire a balenelor care migrează spre apele calde ale insulelor, pentru a se împerechea și a-și naște tinerii.Vă puteți bucura de relaxare pe nisipurile de aur ale plajei Poipu sau descoperirea numeroaselor cascade uimitoare. Iar ca ziua atipică de Crăciun să fie copletă, puteți face chiar și surf.

Insulele Canare, Spania

destinații însorite

Cu temperaturi medii zilnice de 22 de grade în decembrie, împreună cu mai mult de 900 de kilometri de coastă spectaculoasă, Insulele Canare oferă șansa perfectă de a vă bucura de soare și nisip în timpul sărbătorilor de iarnă. Puteți savura vinuri unice indigene sau explora vulcanii insulelor. Vă așteaptă un Crăciun cu festivaluri, focuri de artificii și multe distracții la soare.

Thailanda

destinații însorite

Dacă ideea de vacanță perfectă de Crăciun include plaje frumoase, o cultură unică și o mulțime de mâncăruri delicioase, Thailanda ar putea fi soluția. “Țara zâmbetelor” oferă o primire călduroasă, cu insule frumoase și temple budiste de explorat.

Insulele Cayman

destinații însorite

Insulele Cayman dovedesc că Sărbătorile de Iarnă nu trebuie să fie cu zăpadă pentru a fi speciale. Oamenii de aici, decorațiunile festive, activități de vacanță și un spirit al Crăciunului incredibil de cald compensează. Până și Moș Crăciun poartă aici pantaloni scurți și șlapi, iar Jingle Bells are ritm de reggae.

Sri Lanka

destinații însorite

Sri Lanka oferă mult mai mult decât soare și plaje, veți găsi o cultură fascinantă, istorie bogată, orașe străvechi, o abundență a vieții sălbatice și cazare la prețuri accesibile. Explorați jungla pe spatele unui elefant, vizionați apusuri de soare glorioase sau vizitați Parcul Național Nala pentru o șansă de a vedea cea mai mare populație de leoparzi din insulă împreună cu o varietate de păsări frumoase, maimuțe, crocodili și elefanți. Sri Lanka se numără astfel între cele mai atipice destinații de Crăciun pentru europeni.

Samoa 

destinații însorite

Această frumoasă insulă din Pacific atrage turiștii pe tot parcursul anului, dar mulți vizitatori se întorc în timpul sărbătorilor de iarnă, de Crăciun și de Anul Nou. Ospitalitatea localnicilor, cuplată cu peisaje uluitoare și cultura interesantă, oferă o evadare relaxantă. Grădini tropicale, plaje nesfârșite, lagune de smarald și cascade magnifice sunt doar câteva dintre punctele sale de interes.

Dubai, Emiratele Unite Arabe

destinații însorite

Pasionații de cumpărături ar putea alege Dubai pentru Crăciun. Dubai Mall este cel mai mare centru comercial din lume, găzduind mai mult de 1.000 de magazine. De asemenea, puteți face patinaj, merge la film, vedea fântânile uluitoare ale Dubaiului sau vizita acvariul din Dubai. Acest complex se află în centrul mall-ului și găzduiește peste 33.000 de creaturi subacvatice.

Insulele Maldive

destinații însorite

Maldivele nu sunt o opțiune la îndemâna oricui, dar dacă aveți banii, aceasta este una dintre cele mai uluitoare destinații tropicale pentru Crăciun. Situate în Oceanul Indian, insulele se bucură de o atmosferă caldă pe tot parcursul anului, împreună cu marea limpede de cristal clar și plajele curate. Puteți petrece nopțile în bungalouri cu apă, să vă bucurați de  homar într-un bufet pe plajă și savura cocktailuri deconectante.

Cape Town, Africa de Sud

destinații însorite

Africa de Sud este un alt loc fantastic pentru a vă bucura de soarele de vară în decembrie. Puteți explora zona și căuta elefanți, girafe și zebre într-un safari aerian, într-un balon cu aer cald. Puteți chiar petrece Crăciunul făcând scufundări cu rechini albi mari pentru o vacanță de neuitat.

Maroc, Africa de Nord

destinații însorite

Marocul oferă șansa de a schimba zăpada pe nisip. Puteți include în programul de Crăciun o călătorie pe cămilă, un tur al Marrakech-ului – oraș extotic sau o cină festivă la defileul Todra.

Bora Bora

destinații însorite

Această comoară din Polinezia franceză oferă o vacanță plină de soare, un peisaj tropical dramatic și spații de lux. Dacă sunteți în căutarea de relaxare și liniște de Crăciun, departe de zăpadă, nenumărate obligații și haos de festivități urbane, Bora Bora poate fi cea mai bună alegere.

Mexic, America de Nord

destinații însorite

Mexicul oferă numeroase destinații în interiorul granițelor sale, care sunt perfecte pentru un Crăciun însorit. Înotați în Marea Caraibelor sau faceți o baie în liniștitele ape minerale bogate din Peninsula Yucatan, savurați delicii mexicane de sărbătoare și luați parte la activitățile specifice locale. Mexicul este una dintre uluitoarele destinații pe care le puteți alege pentru Crăciun.

Bahamas

destinații însorite

Cu apele sale calde incredibil de strălucitoare și cu peisajul extraordinar care include numeroase întinderi de nisip, Bahamasul este ideal pentru o vacanță de vis în orice moment al anului. Înotați cu delfinii, explorați unele dintre cele mai mari peșteri subacvatice din lume sau chiar întâlniți-vă față în față cu rechinii. Crăciunul este sărbătorit cu o abundență de carnavaluri și festivaluri, precum și multe tradiții populare americane. Puteți alege să vă petreceți vacanța în locuri interesante cum ar fi renumita stațiune Atlantis, cu spa propriu, cazinou, restaurante, parc acvatic și habitat marin sau bucurați-vă de o frumusețe sălbatică și o experiență autentică pe insule precum Eleuthera.

 

foto: Pinterest

Lasă un comentariu