Glam News Magazine

Cu două nunți regale, 2018 s-a simțit ca Anul Nunților și a pus de asemenea amprenta pe anul 2019. Vă prezentăm în cele ce urmează cele mai importante tendințe pentru ca ziua cea mare să fie cu adevărat specială.

Culoarea anului – „Living Coral

nunti 2019

Compania americană Panetone, care dictează de zeci de ani standardele profesionale de culoare pentru design a ales „Living Coral” – culoarea anului 2019. Este o nuanță de portocaliu-piersică perfectă pentru nuntă, de la flori, la rochiile domnișoarelor de onoare, machiaj la tort.

Rochii de mireasă simple

nunti 2019

Este trendul impus de Meghan Markle, o întoarcere la designul clasic pentru rochiile de mireasă. Este importat de ales modelul potrivit siluetei și renunțarea de asemenea la unele accesorii pe principiul “less is more”.

Makeup cât mai natural

nunti 2019

Tot Meghan Markle este “vinovată” pentru acest trend. Miresele care doresc să-i urmeze exemplu trebuie să-și pregătească tenul cu câteva luni înainte și să acorde mai multă atenție rutinei de îngrijire. Este recomandată folosirea unei măști exfoliante, pe lângă produsele de curățare și hidratare obișnuite ca tenul să arate cât mai proaspăt în ziua nunții.

Costume în trei piese pentru miri

nunti 2019

Un design impecabil pentru o ceremonie elegantă precum nunta. Costumul în trei piese este perfect în acest peisaj pentru mire și se numără printre tendințele pentru nunți în 2019. Odată ce formalitățile se încheie și petrecerea începe, mirele poate renunța la haina de la costum și întoarce mânecile de la cămașă pentru look mai relaxat.

Mai multă natură în interior

nunti 2019

Flori naturale, romantice și copaci sau cel puțin crengi cu frunze vor fi prezente în ambianța nunților din 2019. Verdele natural al plantelor este de dorit, în decoruri mai mult sau mai puțin luxuriante. Vor asigura un cadru destins, de basm pentru o poveste de dragoste la început de drum.

Torturi de nuntă opulente

nunti 2019

Dacă până acum tendințele enunțate evocă simplitate, la capitolul Torturi este tocmai invers. Nunțile regale ale anului 2018 ar putea inspira cuplurile să facă alegeri mai opulente. Aranjare grandioasă, monograme, texturi neașteptate, florile de zahăr impresionante vor tăia respirația oaspeților. Imaginația merge până acolo unde magia se produce.

Foto: Pinterest

Ai putea fi interesat/ă și de:

Rochii de mireasă – tendințe pentru 2019

Un comentariu

Lasă un comentariu