Glam News Magazine

Cele mai lungi povești de dragoste de la Hollywood au început mereu pe platourile de filmare. Gândiți-vă doar la Humphrey Bogart și Lauren Bacall, care s-au îndrăgostit în timp ce filmau “To Have and Have Not” în 1944 sau la Clark Gable și Carole Lombard, care s-au întâlnit pentru prima dată în timpul producției „No Man of Her Own” din 1932. Cuplurile de astăzi nu sunt diferite: lunile întregi de filmare urmate de un turneu promoțional îndelungat înseamnă mult timp petrecut împreună și deja nu mai reprezintă nicio surpriză faptul că povestea de pe ecrane se transpune în realitate. În timp ce unele dintre filmele pe care le-au făcut împreună pot fi date uitării, relațiile lor din afara ecranului au devenit legende.

Penélope Cruz și Javier Bardem

Penélope Cruz și Javier Bardem
© Weinstein Co/Mediapro/Gravier Prods/Kobal/REX/Shutterstock

Cuplul câștigător la Oscar s-a întâlnit pentru prima dată pe platoul dramei spaniole Jamón Jamón din 1992, dar relația lor nu a înflorit până când au jucat împreună în Vicky Cristina Barcelona în 2008 alături de Scarlett Johansson și Rebecca Hall. După o realție de doi ani, s-au căsătorit în 2010 și au avut doi copii, un fiu pe nume Leo și o fiică pe nume Luna. Timp de 26 de ani, au colaborat la nouă filme, printre care, cele mai recente, Loving Pablo (2017) și thrillerul psihologic Everybody Knows (2018).

Nicole Kidman și Tom Cruise

Nicole Kidman și Tom Cruise
© Moviestore/REX/Shutterstock

Când Kidman l-a văzut pe Cruise pentru prima dată în 1990 pe platourile filmului “Days of Thunder”, „am rămas cu gura deschisă”, a mărturisit. „Îmi amintesc că am intrat în studio și l-am văzut conducând un Porsche. Mi-am zis atunci: „În niciun caz nu este pentru mine”. Dar ei s-au îndrăgostit imediat, încât s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului în 1990, dar au divorțat în 2001.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck
© Peter Sorel/Miramax/Kobal/REX/Shutterstock

Cunoscut ca și cuplu sub numele de „Bennifer”, Lopez și Affleck s-au cunoscut în timp ce filmau comedia romantică Gigli din 2003 și au pornit într-un turneu de promovare care a atras atenția presei non-stop. La scurt timp, perechea s-a logodit, Affleck a apărut în videoclipul lui Lopez –  Jenny from the block și au jucat împreună în drama din 2004, Jersey Girl. După încă 18 luni și-au anulat nunta și s-au despărțit.

Rachel McAdams și Ryan Gosling

Rachel McAdams și Ryan Gosling
© Melissa Moseley/New Line/Kobal/REX/Shutterstock

„De obicei, păstrez câte o relație strânsă de la fiecare loc de muncă, unele romantice, altele nu”, a spus McAdams pentru InStyle în 2010. La începutul filmărilor pentru The Notebook, perechea a avut diferențe creative, forțându-l pe regizorul Nick Cassavetes să pună în scenă o “intervenție”. „Au avut-o”, a spus Cassavetes pentru VH1. “Cred că Ryan a respectat-o pentru că și-a apărat personajul, iar Rachel a fost fericită să facă asta.” McAdams și Gosling s-au întâlnit până în 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt
© Snap Stills/REX/Shutterstock

În vara lui 2004, Pitt și Jolie s-au întâlnit în timpul producției thrillerului Mr. & Mrs. Smith. În cadrul unui interviu din New York Times din 2008, Jolie a recunoscut că s-au îndrăgostit de platou. Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston la acea vreme și zvonurile legate de relația sa cu Jolie au determinat un boutique din Los Angeles să înceapă să vândă tricouri „Team Jolie” și „Team Aniston”. Aniston și Pitt au divorțat în 2005 iar Jolie a confirmat că aștepta copilul lui Pitt în 2006, cuplul căsătorindu-se în 2014. În puțin mai bine de un deceniu, „Brangelina” au devenit părinți a șase copii – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox. Când și-au anunțat divorțul în 2016, acesta a marcat sfârșitul unei ere.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds
© Moviestore/REX/Shutterstock

În iulie 2010, Lively și Reynolds au semnat contractul pentru filmul Green Lantern. Reynolds era încă împreună cu Scarlett Johansson, iar Lively încă într-o relație cu unul dintre colegii ei din Gossip Girl, Penn Badgley. Ambii și-au încheiat relațiile respective până în decembrie 2010, iar speculațiile au început atunci când actorul a dus-o să se întâlnească cu familia sa la Vancouver în decembrie 2011. S-au căsătorit în septembrie 2012 și au două fiice, James și Inez.

Lucy Boynton și Rami Malek

Lucy Boynton și Rami Malek
© AF archive / Alamy Stock Photo

Producția Bohemian Rhapsody din 2018 a fost una cu semnul întrebării. Sacha Baron Cohen a semnat inițial să joace rolul lui Freddie Mercury, înainte de a pleca din cauza diferențelor creative cu Queen, iar regizorul Bryan Singer a fost concediat cu doar câteva săptămâni înainte de terminarea filmărilor (Dexter Fletcher a preluat filmul, iar Singer a fost acuzat ulterior de o agresiune sexuală.). Filmul a supraviețuit, obținând peste 800 de milioane de dolari la nivel global, deținând cinci nominalizări la Oscar și stârnind flacăra romantică între personajele principale: Malek, care l-a jucat ca Mercury, și Boynton care a interpretat-o pe Mary Austin. În discursul său de acceptare al premiului de la Festivalul Internațional de Film Palm Springs, Malek a spus: „Mulțumesc Lucy Boynton. Tu ai fost aliatul meu, confidentul meu și tu ești iubirea mea. ”

Lasă un comentariu