Glam News Magazine

Nouă, celor de la Glam News Magazine, ne plac parfumurile. De fapt chiar le iubim, după cum v-ați putut da singuri seama. Și știm că mulți dintre voi le iubiți de asemenea, de aceea înțelegem cât de important este modul în care le organizați și afișați. Astfel că astăzi vă venim în ajutor cu câteva idei.

Folosiți tăvi

Puteți folosi orice tip de tavă care arată strălucitor sau glam, astfel încât să se încadreze în decor și să pună parfumurile în evidență. Adăugați o vază sau decorațiuni minimaliste, eventual produse cosmetice complementare și gata oaza de pafumuri din casa dvs.!

Improvizați un organizator de parfumuri din suportul pentru tort/prăjituri

Dacă nu aveți așa ceva în casă, este timpul să vă cumpărați. Nu vă sugerez să vă apucați de prăjiturit. Pentru că parfumurile sunt ca niște prăjituri delicioase pe piele, ele se potrivesc foarte bine pe un astfel de suport și rezultatul arată extraordinar. Te face să te înfruptezi din astfel de “bunătăți” fără regrete.

Achiziționați un organizator din acrilic transparent

Organizatoarele din acrilic transparent sunt destul de populare, pentru că sunt compatimentate și accesibile. Cel mai des sunt folosite pentru cosmetice, însă există modele care se pretează perfect pentru parfumuri sau puteți pur și simplu împărți spațiul disponibil cu produsele de beauty preferate. Dacă vă confruntați cu lipsa de spațiu în casă, puteți alege un organizator rotativ, care face ca accesul la produse să fie facil și distractiv.

Fiți creativi!

Dacă doriți în schimb un suport pentru parfumuri care să fie unic, trebuie să fiți creativi și să gândiți propriul organizator de parfumuri în funcție de designul interior și de afinitățile personale. Nu trebuie să fie ceva complicat dacă vă plac lucrurile simple și la îndemână, precum exemplul din prima imagine de mai sus – este simplu, dar șic. Dacă aveți însă o fire mai artististică, vă veți suprinde apropiații, la fel cum a reușit cu siguranță autorul suportului tip colivie din a doua imagine de mai sus. Lăsați frâu liber imaginației!

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu