Glam News Magazine

Poate nu te-ai gândit niciodată ce efecte adverse ar putea avea folosirea lacurilor de unghii asupra sănătății. De la iritații și eczeme, la tulburări cardiovasculare și afecțiuni ale sistemului nervos, ojele obișnuite pot afecta nu numai unghiile, dar și întreg organismul din cauza substanțelor pe care le conțin. De aceea apariția ojelor bio, non-toxice, a fost un pas firesc în industria cosmetică.  Concepute fără chimicale, pe bază de ingrediente naturale, ele reprezintă soluția pentru o manichiură-pedichiură fără riscuri pentru sănătate. În articolul de azi vă voi prezenta cinci astfel de mărci de produse, ca alternative la ce găsiți în mod uzual în comerț și în saloane.

Lacurile de unghii Benecos. Preț: de la 14 lei

Ojele non-toxice de la Benecos au până la 90% ingrediente de origine naturală și un preț accesibil. Formula lor este îmbogățită cu ulei prețios de avocado și Biotina (vitamina H). Culorile sunt strălucitoare, iat textura este una mătăsoasă.

Pot fi comandate aici

Lacuri de unghii Zoya. Preț: 52 lei

Gama Zoya este bogată, de la nuanțe pastelate la culori intens pigmentate. Multumita formulei sale ecologice si naturale, unghiile vor fi revigorate, așadar nu vor arăta doar bine, dar vor primi și un plus valoros de sănătate.

Pot fi comandate aici

Lacurile de unghii Kure Bazaar. Preț: 95 lei

Kure Bazaar a înlocuit chimicalele periculoase cu ingrediente din cartof, porumb și grâu pentru a crea oje până la 100% naturale. A durat ani de cercetări, dar rezultatul este un produs care strălucește și rezistă bine pe unghii, protejând în acelai timp.

Pot fi comandate aici

Lacurile de unghii ZAO. Preț: 51 lei

Gama de lacuri de unghii ZAO conţine 15 nuanţe elegante şi strălucitoare, pe care să le asortezi la ţinutele tale. Conţin siliciu (ulei de bambus) care are efect de întărire a unghiilor.

Pot fi comandate aici

Lacurile de unghii Avril. Preț: de la 16 lei

Cu o paletă diversă de culori, lacurile de unghii Avril sunt rezistente şi sănătoase pentru unghii. Nu conţin ingrediente toxice precum formaldehide, toluen, camfor și parabeni, ceea ce se traduce ca “produs fără riscuri pentru unghiile şi sănătatea ta”.

Pot fi comandate aici

Un comentariu

Lasă un comentariu