Glam News Magazine

Toamna niciodata nu a arătat mai frumos pe unghii ca anul acesta, când avem de ales între atât de multe modele minunate care încântă și inspiră în același timp pentru o manichiură remarcabilă. Deși suntem în ultima lună a acestui anotimp, abia în ultimele zile ne-a arătat cu adevărat fața și acesta este cel mai bun argument în a-l accepta întru totul și a alege unul dintre numeroasele modele unghii de toamnă pe care le găsim online. Am selectat peste 100 de imagini care să aducă toamna pe unghiile voastre. Avem culori calde, dar și nuanțe intense, simboluri de sezon pictate clasic sau stilizate, diverse forme de unghii, tipuri de oje sau tipuri de manichiură, toate celebrând anotimpul pe care îl trăim, fie că ne place, fie că nu. Iar dacă nu vă place toamna, sigur pe unghii o veți iubi.

Să începem cu cele mai populare modele unghii de toamnă. Este vorba despre cele care includ frunze de diferite tipuri și culori. Acestea pot fi asociate cu nuanțele clasice ale toamnei – maro, portocaliu, verde, cărămiziu, dar folosite în combinații cu nuanțe care ies din tipare. Să nu uităm, griul este o nouă culoare recomandată pentru acest sezon și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine pe unghiile de toamnă.

Dacă însă ceea ce e popular nu vă încântă, puteți opta pentru modele unghii de toamnă cu alte simboluri de sezon sau simboluri din natură. Secretul constă în folosirea nuanțelor specifice.

Pentru cele care preferă manichiura french avem vești bune: clasic sau inversat, alb sau în culori, french-ul poate exprima toamna la fel de bine ca alte tipuri de manichiură. Cum? Folosind nuanțe și modele de tipsuri specifice sezonului, dar fără a ieși prea mult în evidență.

Să trecem mai departe: manichiura cu dungi și linii. Poate că nu scrie toamnă atât de clar pe ea, dar arată sofisticat cât se poate de simplu. Ați ghicit! Nuanțele sunt de sezon, dar nu numai. Combinațiile de culori sunt de asemenea unul dintre secretele acestor modele unghii de toamnă pe care se le încercați pe final de anotimp.

De la linii și dungi, nu este decât un pas până la modele geometrice. Folosiți nude, maro, grena, portocaliu, galben, dar și albastru, bleu, verde și evidențiați cu alb și negru. Astfel rămâneți în tonul cu sezonul, fără să o declarați fățiș pe unghii.

Urmează manichiura care iese cel mai bine în evidență: unghiile metalice. Nu se poate rezista strălucirii ei. Dacă simțiți că vă reprezintă sau pur și simplu doriți să o încercați în această toamnă, alegeți cu grijă nuanțele. Iată câteva sugestii:

Iar la final am lasat manichiura simplă, monocromatică sau nu, dar spectaculoasă în culorile toamnei. Lăsați-vă inspirate de acest anotimp!

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu