Glam News Magazine

O călătorie în Insulele Bahamas poate fi un vis îndeplinit, dar experiența poate fi complet diferită în funcție de destinație, pentru că fiecare insulă are ceva unic de oferit vizitatorilor săi. Dacă aveți în vizor această minunată țară din Caraibe, ar fi bine să vă orientați dinainte în care dintre cele peste 700 de insule ce o formează ați dori să ajungeți. Fiind principalul port și insula capitală, Nassau primește cea mai mare atenție, dar sunt multe altele care o surclasează. În funcție de nevoile și obiectivele de călătorie, am alcătuit un mic ghid cu insulele de neratat din din Bahamas să vă vină în ajutor. Știind ce căutați și știind ce au de oferit diferitele insule, puteți lua cea mai bună decizie informată cu privire la modul de planificare a vacanței perfecte

1. Grand Bahama – insula cea mai potrivită pentru o călătorie în familie

Bahamas

Este insula cea mai nordică a arhipelagului și găzduiește marele oraș Freeport, care oferă posibilitatea unoe activități excelente pentru familii, cum ar fi tururile Ready to Go Powerboat, Calabash Eco Adventures și cumpărăturile de la Port Lucaya Marketplace. Insula Grand Bahama este, de asemenea, o destinație excelentă pentru familii datorită ușurinței sale de acces. Vizitatorii pot zbura direct pe insulă în Aeroportul Internațional Grand Bahama în loc să trebuiască să prindă o barcă către o insulă mai retrasă. În plus, Insula Grand Bahama are o mulțime de spații de cazare prietenoase pentru familii în comparație cu insulele mai private, cum ar fi Hotelul Pelican Bay și Grand Lucayan Resort, ambele la doar 10 minute de mers pe jos de Piața Lucaya.

2. Insulele Acklins & Crooked, pentru cuplurile care doresc intimitate

 

Acklins și Crooked Island sunt două dintre cele mai izolate insule pe care Bahamas le oferă. Dacă sunteți în căutare de intimitate, aici o veți găsi. Fiind mai puțin cunoscute decât celelalte insule din Bahamas, Acklins și Crooked nu sunt considerate destinații turistice, prin urmare există mai multă frumusețe naturală decât atracții turistice. Pentru a ajunge aici, călătorii vor trebui să ia un zbor charter din Miami, Fort Lauderdale sau o altă insulă din Bahamas. Nu există porturi de agrement sau docuri pe insulă, dar navigatorii pot ancora în portul Major Cay’s de pe insula Crooked.

Bahamas
Farul Bird Rock

Odată ajunși aici, vă așteaptă atracții precum farurile Bird Rock și Castle Island. De asemenea găsiți și minuni naturale, cum ar fi Turtle Sound, un pârâu căptușit de mangrove care este o locație excelentă pentru caiac sau pescuit la muscă.

3. Insula Bimini, pentru cei care caută aventură

Bahamas

Insula Bimini este o insulă fantastică pentru sporturi nautice și activități legate de apă in Bahamas. Este baza pentru numeroase site-uri de scufundări, inclusiv misteriosul drum Bimini despre care unii cred că sunt rămășițele orașului pierdut al Atlantidei. Bimini Undersea oferă în special închirieri de caiace, snorkeling pe un sit de naufragiu, snorkeling cu rechini, o expediție de delfini sălbatici și o întâlnire cu rechini ciocan.

Centrul de agrement și activități Bimini Sands, situat în stațiunea și portul de agrement Bimini Sands din South Bimini, oferă activități precum excursii cu barca, un club pentru copii și un traseu natural pe lângă alte activități acvatice. Și când ați terminat de explorat obiectivele turistice ale mării, Bimini găzduiește câteva spații de cazare excelente, inclusiv Hilton at Resorts World Bimini și Bimini Big Game Club Resort și Marina. Ambele locuri de cazare se află în apropierea orașului Alice din Bimini de Nord.

4. Long Island, pentru cea mai bună relaxare

Bahamas

Aproape nimic nu este mai relaxant decât să mănânci mâncare bună într-un peisaj paradisiac și asta este ceea ce poți obține pe Long Island. După o zi de plajă, mergeți la unul dintre restaurantele unice din Long Island pentru o mâncare delicioasă. Prima este Beach House la Cape Santa Maria Beach Resort and Villas din capătul nordic al Long Island. Oaspeții pot adăuga un plan de masă complet, parțial și pentru copii la șederea lor în timp ce se află la complex, ceea ce face ca obținerea meselor să fie mai ușoară și mai convenabilă. Este recomandat să faceți o rezervare pentru cină, precum și să informați personalul cu privire la restricțiile alimentare ale oricăror oaspeți, deoarece bucătarii pot și vor satisface astfel de cereri. Gems at Paradise Resort este o mică stațiune fantastică din orașul Clarence, care este mai mult spre sudul Long Island. În această stațiune retrasă, vă puteți relaxa într-un hamac și puteți admira razele soarelui. Și când v-ați saturat, vă puteți bucura de fructele planului dvs. de masă personalizat. Alte restaurante excelente de pe Long Island includ Chez Pierre, un refugiu de pe plajă, care servește atât mâncăruri continentale, cât și din Caraibe, cu alimente cultivate pe Long Island și fructe de mare proaspăt capturate. Un alt restaurant fermecător, cu numeroase recenzii extraordinare, este Max’s Conch Bar & Grill, care pare a fi un favorit local pentru mâncarea sa excelentă și atmosfera umilă și prietenoasă. Trageți un scaun de bar și relaxați-vă în timp ce savurați preparate din bucătăria locală autentică in Bahamas.

Lasă un comentariu