Glam News Magazine

Petrecerile de Halloween nu se concentrează doar pe costume. De fapt, pentru un aspect complet, machiajul este mult mai important decât un costum. Și având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la Halloween, am decis să vă sar în ajutor cu o mică listă de produse pentru a avea un machiaj de halloween impecabil.

Transformarea într-unul dintre personajele ghotice sau SF favorite nu trebuie să fie un chin și în ciuda a ceea ce credeți, datorită ofertelor de pe NOTINO nu aveți nevoie nici de un buget foarte mare. Brandurile precum Makeup Revolution sau Shiseido au acum prețuri foarte bune. Așa că, indiferent dacă vreți să vă alăturați Covenului din American Horror Story sau să vă transformați într-unul dintre personajele din Addams Family, aceste produse de makeup vă vor ajuta să arătați înfricoșător toată noaptea.

Cum nici părul nu trebuie neglijat în noaptea de Halloween, NOTINO România ne oferă un discount de 15% la toate produsele pentru îngrijirea părului folosind codul haircare15ro la finalizarea comenzii. Spor la cumpărături!

Makeup Revolution Onyx Primer

Nu aplica niciodată vopsea fără amorsă. Aceeași regulă se aplică și machiajului, ceea ce face ca un primer bun să merite cu adevărat investiția. Indiferent dacă dorești să păstrezi un ton natural al pielii sau să ai o apariție mai extraterestră, dacă nu începi cu un primer, machiajul tău de Halloween se va scurge în doar câteva ore. Onyx Primer de la Makeup Revlolution netezește perfect tenul și nu îți va usca pielea. Acest primer conține, de asemenea, electroliți care ajută la revitalizarea pielii tale.

Preț: 53 lei

Ruj Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte

Ruj Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte

 

Să nu-ți fie frică să porți rujuri închise la culoare. În acest sezon se poartă foarte mult nuanțele închise, astfel că te poți jucat cu diferite variații de umbre. Rujurile închise pot fi purtate în diverse nuanțe care pot scote în evidență anumite trăsături ale feței. Dacă nu dorești să porți o nuanță închisă, poți combina două rujuri. De exemplu, poți adăuga rujul închis pe toată buza și apoi o nuanță mai deschisă în centrul, pentru a-i oferi un plus de culoare. Cred că aceste tonuri pot fi purtate cu succes pe tot parcursul anului.

Preț: 123 lei

Paletă Makeup Revolution Creative Vol 1

 

Dacă încerci să fii un unicorn, o zână sau orice alt personaj colorat în acest Halloween, această paletă este perfectă, având aproape fiecare culoare de sub soare. Vopselele sunt non-toxice și hipoalergenice, deci sunt sigure pentru ten și vei obținu un machiaj perfect pe care să îl porți toată noaptea!

Preț: 65 lei

Iluminator Shiseido Makeup Aura Dew Face, Eyes, Lips

Luminatoarele aurii sunt unele dintre cele mai bune produse de machiaj pentru Halloween din două motive foarte importante: îți accentuează fața deja drăguță, în timp ce adaugă un ton cald și sunt atât de versatile încât oricine le poate purta – de la vrăjitoare și lei, la zâne, îngeri și personaje de desene animate. Aplicați-l pe obraji, pleoape, buze, piept, oriunde doriți să străluciți!

Preț:122 lei

Rimmel Ink Me Eye & Body Liner

Pentru a finisa un machiaj perfect, trebuie să includem și un eyeliner bun. Aplicatorul eyelinerului de le Rimmel vă oferă o precizie excelentă, așa că, indiferent dacă sunteți sau profesioniști al eyelinerului, veți putea trasa linii extrem de precise.

Preț: 29 lei

Lasă un comentariu