Glam News Magazine

Nimeni nu pune în evidență pantofii mai bine decât Lady Gaga. În cazul în care o persoana obișnuită s-ar opri la un toc de 12 cm sau o platformă de 6 cm, Gaga preferă încălțămintea care sfidează logica. La doar 1,55 m, pop starul folosește tocurile supradimensionate pentru a-și ridica literalmente aspectul și se poate mișca mai bine în cizme cu toc decât se mișcă multă lume în adidași.

În loc să aleagă pur și simplu ceea ce se prezintă pe podiumuri, Gaga a fost mereu inventivă în prinvința opțiunilor de încălțăminte. Aptă pentru a purta tocuri lucioase direct de la sex shop sau tocuri personalizate Giuseppe Zanotti, ea le combină în funcție de eveniment. Cele mai iconice încălțări ale ei sunt cizmele de carne, iar indiferent dacă evenimentul este casual sau difuzat internaționat, nu poartă niciodată talpă joasă.

O excursie la MTV Video Music Awards din 2010 a necesitat celebrele platformăe McQueen, în timp ce la întâlnirea din Manhattan cu logodnicul Christian Carino din luna mai a purtat cizme Pleaser cu toc de 16 cm  – ceea ce înseamnă că în decursul unui deceniu, iubirea pentru tocurile extreme nu s-a schimbat. Încălțămintea feroce poate fi una dintre constantele expansiuni ale dulapului lui Gaga, care de-a lungul anilor a apărut în sute de perechi pantofi, fiecare mai înaltă decât cealaltă. În galeria de mai jos, v-am prezentat cele mai iconice perechi de încălțăminte purtate de Lady Gaga încă de la începutul carierei.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu