Glam News Magazine

Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la renovarea casei, mă apucă durerea de cap. Construirea sau renovarea unei case, de la fundație până la acoperiș, este un proces de durată care necesită foarte multă planificare și vine cu o serie de întrebări, cum ar fi:

  • Ce materiale să cumpăr? (Corespund cerințelor mele?)
  • Ce marcă de materiale oferă cea mai bună calitate în raport cu prețul?
  • Care este pretul materialelor pe piata locală?
  • Ce alternative sau înlocuitori pot găsi?
  • Oare la magazinul din oraș există toată cantitatea de materiale care îmi este necesară?

Există o mulțime de magazine online care s-au dezvoltat în România, în ultimii ani, pentru a servi piața construcțiilor, însă merită să comanzi online? Încrederea este un factor important atunci când cumperi lucruri pe internet. Foarte multe companii de eCommerce au cheltuit milioane de lei oferind reduceri pentru a câștiga încrederea cumpărătorilor. Așadar astăzi aș accentua de ce ar trebui să aveți încredere în aceste companii online și de ce vă este mai ușor să cumpărați astfel materialele pe care le doriți.

Au o varietate bogată de materiale

Magazinele online vă oferă o gamă largă de branduri din care puteți alege. Este extrem de dificil să găsiți varietate atât de mare de produse în orice magazin fizic din care doriți să cumpărați. Online este ușor să comparați diferite mărci și să alegeți marca potrivită pentru necesitățile dvs. în constrirea unei case.

Oferă materiale de calitate de la branduri necunoscute de publicul larg

Majoritatea furnizorilor necunoscuți de pe piață care vând materiale cum ar fi nisipul, cărămizile, gresia, faianța, pavajul etc., nu au nicio reputație de pierdut. Calitatea acestor materiale este de asemenea dificil de determinat. Piețele online au furnizori ale căror materiale au fost testate pentru calitate. Unele dintre magazinele online oferă chiar și testarea de către terți a materialelor, astfel încât ele să fie livrate conform cerințelor dvs. Deoarece aceste magazine online au o reputație de păstrat, ele vor asigura livrarea materialelor de cea mai bună calitate pentru construcția dvs.

Prețul materialelor este mai mic

Foarte puțini oameni cunosc prețurile materialelor și reducerile care sunt disponibile pe piețele locale pentru materialele de construcție. Într-un magazin online puteți vedea toate costurile și toate reducerile disponibile. Deși prețul depinde de cantitatea pe care o cumpărați, aceste piețe online pot negocia mai bine cu furnizorii pentru a oferi cel mai bun preț pentru un anumit produs.

Sugestia expertului 

Unele dintre aceste magazine on-line au experți care vă pot sugera materialul potrivit pe care îl puteți achiziționa pentru un anumit scop, în loc să mergeți doar cu recomandarea contractantului care nu cunoaște toate produsele și vă poate recomanda produse mai scumpe și mai slabe calitativ. De asemenea, aceștia pot oferi detalii despre alternativele produselor, avantajele / dezavantajele și prețul lor. Aceste alternative vă pot ajuta să economisiți costurile materiale cu aproape 10%. Cumpărând dintr-un magazin fizic, consultanții tind fie să vă vândă produsele cele mai scumpe, fie vor încerca să vândă anumite produse pentru a termina un stoc.

Confortul

Deoarece acesta este cel mai mare avantaj pe care îl apreciază toată lumea, l-am păstrat pentru final. Da, magazinele online vă oferă confort. Puteți cumpăra materialele de construcție de care aveți nevoie din confortul casei, iar aceste produse vor fi livrate la domiciliu. Nu mai este nevoie să colindați toate magazinele, să vă interesați de prețuri și să căutați mașină pentru transport.

materiale de constructii

Cum să alegeți cel mai bun magazin online pentru materiale de construcții? 

Verificați varietatea brandurilor

În afară de brandurile mari, unele magazine online listează și produse mai puțin cunoscute care sunt la fel de bune în ceea ce privește calitatea. Dacă bugetul este limitat, este întotdeauna recomandat să alegeți produsele de o calitate comparabilă pe care vi le recomanda expertul site-ului.

Verificaţi recenziile

Experiența altor persoane este relevantă în multe situații, iar în cazul de față online-ul oferă şi avantajul uriaş al accesului la opiniile altor clienți. Iar edificatoare sunt recenziile video, pentru că oferă un feedback realist asupra produselor şi serviciilor căutate. Mai mult chiar, cei care îşi împărtăşesc experiența pot beneficia de discount-uri la comandă, ca în cazul Vindem-ieftin.ro, care oferă reduceri clienților ce filmează livrarea produselor şi trimit filmarea companiei.

Alegerea materialelor de construcții nu este importantă doar pentru a economisi, dar și pentru a menține calitatea construcției. Deci în loc să alegeți furnizori care doresc doar să vă vândă un anumit brand sau să-şi crească încasările, vă sugerez să alegeți un magazin online de unde obțineți fără bătaie de cap o varietate de produse și cele mai bune sfaturi.

 

foto: vindem-ieftin.ro

Lasă un comentariu