Glam News Magazine

Cred în puterea unei felii de pizza. Cred că o pizza poate fi una dintre cele mai bune forme de terapie. Ador momentul în care deschid capacul cutiei de pizza pentru a dezvălui o pizza fierbinte cu multă brânză topită deasupra. Sa nu mai vorbim că pizza vine în toate formele şi dimensiunile; există o pizza perfectă pentru toată lumea, ceea ce o face foarte ușor de iubit. Putem adăuga orice toppings dorim sau o putem mânca simplă, doar cu brânză, în funcție de ceea ce simțim în acel moment.

La sfârșitul zilei, pizza aduce oamenii împreună. Nu am fost niciodată la o petrecere de aniversare sau la o sărbătoare în care ea să nu fie acolo. Îmi amintesc ca în facultate mergeam foarte des la Dodo pizza atunci când aveam o pauză între cursuri. La sfârșitul fiecărei zile în care munceam din greu, trebuia să ne răsplătim cu o pizza.

Sursa foto: Dodo pizza Romania

Oamenii au un puternic atașament emoțional față de pizza, din cauza experiențelor pe care le asociază cu ea. Este o mâncare care ne amintește de copilărie, de întâlniri de familie și petreceri de aniversare. Și pentru că este întotdeauna lângă noi, de-a lungul anilor, are o anumită nostalgie, ca un vechi prieten, ne putem așeza la masă și să ne amintim de anii ce-au trecut.

Ea poate fi, de asemenea, un bun terapeut. Dacă trecem prin drama unei despărțiri, am avut o săptămână aglomerată sau orice altă situație stresantă, o pizza bună îți aduce o anumită stare de confort. Pizza nu se va plictisi niciodată de tine. Chiar dacă nici unul dintre prietenii tăi nu poate fi lângă tine, există întotdeauna un livrator de pizza care aparea la ușă când ai nevoie de el, iar o pizza de treizeci de lei este mult mai ieftină decât o sesiune de terapie. Iar în prezenta prietenilor vechi – cum ar fi pizza! – putem să ne relaxăm și să fim voi înșine. Oamenii se plâng de nopțile târzii petrecute la serviciu, de serile de sfârșit de săptămână când frigiderul este gol și de momentele în care sunt foarte obosiți. Dar apoi se gândesc la o pizza și dintr-o dată starea de spirit se schimbă. O comandă pizza va veni repede, nu trebuie să ne batem capul cu tacâmuri, și putem personaliza comanda așa cum vrem (“jumătate de pepperoni și brânză, jumătate prosciutto și porumb …”). Pizza este o masă întreagă într-un singur fel de mâncare. Și după cum spunea un coleg de facultate, atunci când comandăm o pizza, nu are cum să nu fie bună: “este grozavă, dar în cel mai rău caz, este doar… bună”.

Indiferent de cât de mult va evolua industria alimentară, pizza în sine rămâne favorita multora, din cauza sentimentului creat. De-a lungul anilor, am aflat că pizza este mai mult decât o mâncare delicioasă, dar ajută la crearea amintirilor, deoarece este o modalitate de a stânge oamenii împreună și de a sărbători vremurile bune. Eu cred în puterea unei felii de pizza, deoarece este mai mult decât un fel de mâncare, este pură fericire într-o cutie.

Sursa foto: Dodo pizza Romania

Un comentariu

Lasă un comentariu