Glam News Magazine

Ciocolata este considerată un răsfăț pentru simțuri și rămâne una dintre cele mai prețioase creații ale omului. Literalmente o dovedește ciocolatierul de renume mondial Daniel Gomez care a creat o ciocolată cu aur comestibil, a cărui preț este de 9.489$. Produsul a fost recunoscut de Guinness Book ca cea mai scumpă ciocolată din lume.

Glorious, după cum a fost numită, conține ciocolată neagră Valrhona, șofran, ulei de trufe albe, vanilie de Madagascar, fulgi de aur și un ingredient secret pe care Daniel nu a vrut să-l dezvăluie. Este acoperită cu aur comestibil și ambalată la fel de prețios cu o bază din lemn lăcuit negru cu numărul de serie gravat cu aur și un cloche de cristal, împodobit cu mii de cristale Swarovski.

ciocolata

Producția a fost limitată la 1000 de bucăți, disponibile pentru a fi cumpărate în Emiratele Arabe Unite, Rusia, Angola și Argentina. Ciocolata care are formă de diamant va ajunge la casa cumpărătorului respectându-se măsuri de securitate și conservare de top, așa cum au promis producătorii săi.

Este cu adevărat un deliciu rezervat celor mai bogați oameni din lume.

 

foto: webluxo.com

Lasă un comentariu