Glam News Magazine

În universul parfumurilor de lux, câteva creații se disting prin eleganță și rafinament, iar Escentric Gold de la Maison Olfactif este cu siguranță una dintre acestea. Acest extract de parfum aproape transcendental este o declarație olfactivă a opulenței și a excentricității, capturând imaginația și aducând cu sine aura misterului și a luxului rafinat.

Escentric Gold ce face parte din colecția LES SUPRÊMES este mai mult decât un simplu parfum; este o experiență senzorială de neegalat, o călătorie în lumea fascinantă a aromei fine și a luxului absolut. Aromele bogate și complexe care definesc acest extract de parfum te poartă într-o călătorie imaginară, evocând amintiri ale unor zeități mitologice și a unor festivități grandioase.

Compoziția sa olfactivă este o simfonie a notelor fine, în care fiecare element contribuie la creația unei arome unice și memorabile:

Note de vârf: Bergamotă, iasomie, ylang-ylang;

Note de mijloc: Rose de Mai, vanilie, iris, patchouli, styrax;

Note de bază: Labdan, ghimbir, lemn de cedru, scorțișoară, cuisoare, oakmoss, lemn de cedru, civet, amyris, benzoin, aur.

În timp ce am pulverizat parfumul pe pielea mea, am fost întâmpinat de o explozie de note citrice proaspete de bergamotă, care mi-au energizat simțurile și m-au pregătit pentru călătoria olfactivă ce urma să înceapă. Apoi, am simțit nuanțele florale delicate de iasomie și ylang-ylang îmbrățișându-mă, aducând o notă senzuală și rafinată în acest parfum luxuriant.

Pe măsură ce parfumul s-a dezvoltat, am descoperit cu plăcere nuanțele calde și cremoase ale vaniliei și irisului, care adăugau o adâncime subtilă și o bogăție aparte întregii compoziții. În final, notele puternice de lemn și rășini condimentate au completat experiența olfactivă, aducând o notă de mister și profunzime care m-a hipnotizat complet.

Ceea ce m-a impresionat cel mai mult la Escentric Gold a fost echilibrul perfect între nuanțele dulci și senzuale și cele condimentate și lemnoase. Acest parfum nu doar încântă simțurile, ci și vorbește despre personalitate și rafinament, transmițând un mesaj de încredere și eleganță.

Aurul presărat în Escentric Gold este definitoriu pentru luxul și opulența pe care acest parfum le inspiră. Acest element prețios simbolizează extravaganța și eleganța absolută, aducând un strop de măreție și nobilime fiecărei pulverizări.

Escentric Gold de la Maison Olfactif este o experiență senzorială transcendentă, care te îndeamnă să descoperi frumusețea și bogăția dincolo de limitele convenționale. Fiecare purtător devine purtătorul unei povesti unice, în care parfumul devine o expresie a personalității și a stilului său.

În concluzie, Escentric Gold de la Maison Olfactif este mai mult decât un parfum; este o călătorie olfactivă fascinantă în lumea luxului și a opulenței, în care fiecare notă este o declarație de stil și rafinament. Pentru cei care caută o experiență senzorială de neuitat și o expresie a individualității lor, Escentric Gold este alegerea perfectă.

Lasă un comentariu