Glam News Magazine

Setează-ti alarma și pregătește-te de evenimentul cel mai așteptat al împătimiților de cumpărături… da, este vorba de Black Friday 2022.

Cu toții avem nevoie de un parfum de calitate, care să ajute să mirosim la fel de bine precum aratăm. Dacă ești în căutarea unui nou parfum, Black Friday este momentul perfect pentru a-l cumpăra. Ca întotdeauna, Notino România sărbătorește Black Friday și aduce cumpărătorilor în perioada 07.11 – 13.11.2022 reduceri de până la 40% la branduri precum Saint LaurentVersaceMugler, Armani și multe altele. Indiferent dacă preferi un parfum cu o aromă mai lemnoasă sau adori notele florale ușoare, Notino are câte ceva pentru toată lumea.

Esți în căutarea unor cadouri de Crăciun sau vrei să te răsfeți cu un cadou bine meritat? Evenimentul Notino Black Friday este perfect pentru a prinde cele mai bune oferte la produse de beauty. De la cele clasice până la cele moderne, iată cele mai bune 5 parfumuri pe care nu trebuie să le ratezi! Spor la cumpărături!

1. Alien Goddess Intense

Pentru mulți fani ai parfumului Thierry MuglerMugler Alien Goddess este parfumul suprem verii. La un an de la lansare, a fost amplificat cu Thierry Mugler Alien Goddess Intense, un nou parfum care mi-a cucerit complet simțurile iubitoare de flori.

Alien Goddess Intense este similar cu Alien Goddess, dar cu o personalitate îndrăzneață, puternică și mai puțin cocos (deși acea notă delicioasă este încă acolo, din fericire). Deschizându-se cu un val de bergamotă citrică ce este deopotrivă acidulată și strălucitoare, parfumul Alien Goddess Intense primește un plus dulce datorită notei cremoase și delicioase de nucă de cocos – nu este la fel de proeminentă ca în Alien Goddess original, dar lasă totuși o notă cremoasă delicioasă. Inima prezintă acordul central de iasomie, căruia i se alătură o nouă fațetă răcoritoare de ceai de iasomie, rezultând o aromă care pulsează cu tonuri florale albe, mătăsoase, care domină până când baza se încălzește la suprafață. Vanilia, benzoina și cașmeranul formează o bază bogată și senzuală, care are o profunzime caldă, lemnoasă, iar datorită cașmeranului aroma este opulentă și înălțătoare. Un parfum perfect pentru o toamnă răcoroasă!

2. Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

Nu mai este niciun secret faptul că Yves Saint Laurent Libre este un parfum foarte înflăcărat și îndrăzneț. Luând nuanțele de mov închis ale florii de levănțică și transformându-le într-un tuxedo perfect, Libre Le Parfum este o abordare androgină asupra lavandei care estompează liniile dintre genurile de parfum la fel de mult ca și diviziunea de gen. Pe de o parte, este un floral în toată regula, îmbogățit cu flori de portocale, mandarină și lavandă, în timp ce, pe de altă parte, este un parfum oriental, bogat în vanilie și ambră. Libre Le Parfum te va face să vezi parfumeria într-o lumină cu totul nouă.

3. Jean Paul Gaultier Le Male Ultra

În primul rând, Ultra Male este izbitor de diferit de Le Male. De fapt, aș merge până la a spune că este un stil de parfum aproape complet diferit, care cochetează cu orientalul spre deosebire de fougére-ul masculin clasic. Este, de asemenea, cel mai „diferit” dintre toate versiunile de Le Male. Deschiderea este lipicioasă, confiată și suculentă, cu o explozie de pere, lavandă și lemn dulce.

Pe măsură ce lucrurile progresează, Ultra Male începe să semene oarecum cu Le Male. Inima este plină de scorțișoară și vanilie, creând un amestec picant și  sexy. În bază Ultra Male este bogat în chihlimbar, vanilie și cedru. În mod ciudat, lemnul dulce devine și mai proeminent la bază, adăugând o notă de anason vaniliei și chihlimbarului, transformând Ultra Male într-un parfum bogat și frumos.

4. Paco Rabanne Olympea Legend

Olympea Legend este o mângâiere mătăsoasă de flori și vanilie, care adaugă o strălucire exotică la tonurile de cristale de sare din Olympea. În timp ce originalul este proaspăt și neobișnuit, Olympea Legend este profund și sexy.

Parfumul se deschide cu un caracter dulce, lăptos. Se simt tonuri de cireșe și nucă de cocos, care miros împreună ca o cremă de corp de lux. Există o prospețime sărată care împietrește dulceața, însă nota principală este într-adevăr o vanilie dulce și mătăsoasă care atrage celelalte ingrediente ca o sirenă ce își vrăjește victimele.

5. Viktor & Rolf Spicebomb

Într-o perioadă în care există milioane de parfumuri, aromele neconvenționale sunt cele care ne atrag atenția. Echivalentul masculin al lui FlowerbombSpicebomb este o compoziție lemnoasă și condimentată care declanșează seducția. Găzduit într-o sticlă în formă de grenadă, care are chiar și un ac împodobit cu sigiliul Viktor & RolfSpicebomb nu este pentru cei slabi de inimă. Destinat unui bărbat care nu se teme să iasă în evidență, Spicebomb este tipul de parfum care te face să te apropii pentru a simiți mai bine aroma. Datorită notelor de bergamotă, lavandă, șofran și un acord de piele, Spicebomb este masculin și sofisticat, cu un accent modern. Unic datorită exteriorului său îndrăzneț și a aromei și mai îndrăznețe, Spicebomb este o declarație de încredere în sine.

 

Lasă un comentariu