Glam News Magazine

Știi rochia neagră din garderobă care te salvează în orice împrejurare, acea little black dress clasică și totuși uluitoare? Machiajul de tip smokey eyes este echivaletul ei în make-up. Clasic, dar mereu la modă, te salvează în orice împrejurare, drept pentru care este absolut necesar să știi cum să-l realizezi. Ți-am pregătit mai jos câteva variante al acestui stil de machiaj și, o dată ce înveți pașii de aplicare a fardului, poți experimenta cu nuanțe diverse pentru un look cât mai sofisticat.

Cum să obții smokey eyes

Varianta pe negru/gri este cea clasică și nu se va demoda niciodată. Este un machiaj de seară potrivit indiferent de culoarea ochilor, chiar dacă evidențiază cel mai bine ochii verzi. Iată cum se poate obține!

smokey eyes

Dacă vrei efectul senzual al machiajului smokey eyes pentru zi, poți alege nuanțele de maro. Este important să nu încarci machiajul, secretul fiind ca el să rămână discret.

    smokey eyes   

Este necesar însă de precizat că machiajul smokey nu trebuie să fie unul complicat și poate fi realizat chiar și numai cu un creion dermatograf negru, a cărei culoare să o estompezi spre arcadă, ca în imaginea de mai jos. Cu minim de efort, rezultatul este de unul de impact.

smokey eyes

Iată și câteva idei pentru smokey eyes folosind culori și sclipici, pentru un look mai îndrăzneț.

smokey eyes

smokey eyes

smokey eyes

smokey eyes    smokey eyes   

Iar pentru ca machiajul smokey eyes să-ți iasă ca la carte, tot ce mai trebuie să cunoști este ce pensule să folosești. Ai mai jos ghidul perfect în acest sens, fără a fi nevoie de explicații.

smokey eyes

 

P.S. Vom reveni cu tutoriale video în care vei putea vedea tehnicile de aplicare a machiajului și trucurile pentru un look ca la salon. Urmărește-ne pe pagina de facebook Glam News Magazine și intră în grupul Comunitatea Glam România, ca să afli ce ți-am pregătit!

 

foto: Pinterest

Te-ar putea interesa și:

MACHIAJ DE VARĂ: BUZE HOLOGRAFICE

Lasă un comentariu