Glam News Magazine

Se spune că banii nu pot cumpăra fericirea, și poate că este adevărat, dar,cu siguranță poate să cumpere un înlocuitor destul de remarcabil. Prezentarea Cartier a colecției sale de bijuterii Coloratura din Paris, a avut loc în ziua care casa a găzduit un cocktail pe o barcă în docul uscat de pe Sena, un adevărat festin de sufleuri cu brânză și eclere, o trupa care a cântat cu entuziasm un cover al piese “Price Tag” a lui Jessie J și o așteptare îndelungată  pentru a vedea un Tour Eiffel pe  un fundal de artificii ce au umplut cerul de sclipici la ora 11:00, când în cele din urmă s-a întunecat suficient.

Turnul Eiffel a fost ridicat în 1889, însă nu toată lumea s-a bucurat de noua structură de metal care avea să domine imaginea Parisului. Un grup de 300 de artiști, scriitori și intelectuali au publicat o listă de critici cu privire la aspectul Turnului:„inutil și monstruos, un turn ridicol care domină Parisul ca un furnal gigantic și negru.”  Zece ani mai târziu, Louis Cartier a deschis magazinul Cartier de pe Rue de la Paix, o capodoperă fină de sticlă pe care nimeni nu a îndrăznit să o critice și până în ziua de azi, domnește ca o regină pe una dintre cele mai populare străzi.

Bijuteriile de înaltă calitate – în plus față de vitrine, manechinele în rochii impecabile, deasemenea pun în valoare bijuteriile – oferă combinații de culoari neașteptate pentru care maestrul este faimos , alături de o serie de piese ce pot fi purtate în mai multe moduri: coliere ce pot fi purtate ca și brățări; accesorii de cap ce pot fi purtate ca și coliere. Multe dintre lucrările expuse sunt inspirtate din estetica Orientului Îndepărtat, o fascinație pe care o are Cartier încă din cei mai vechi ani ai companiei.

Festivalul florilor de cireș a fost sursa de inspirație a unui un colier magnific realizat din morganit, opal, turmalină roz și diamant. Colierul realizat din diamante și spinel reamintește de sărbătorile din Mali; un colier cu diamante albe și galbene a fost inspirat de cultura chineză, iar inelul cu  diamante colorate și onix a fost inspirat de cultura Indină. Deci se pare ca brandul Cartier vinde înlocuitori ai fericirii. Puteți achiziona unul sau puteți achiziționa toată colecția. Garantăm fericirea pe viata! Sau … cel puțin pâna la următoarea colecție.

 

Sursa foto: Courtesy of Cartier

Un comentariu

Lasă un comentariu