Glam News Magazine

Culorile deschise au reprezentat colecția Dolce & Gabbana, care au numit spectacolul tematic “Sicilian tropical” și l-au fuzionat cu siluete și detalii din anii 1980 din anii 1950. “Suntem mereu optimişti şi pozitivi. În cel mai rău moment trebuie să gândești pozitiv. Filosofia mea este că, atunci când facem o greșeală, viața ne învață încotro să mergem. Este o lecție “, a spus Domenico Dolce. “Am visat un loc frumos, sălbatic; foarte tribal, o junglă superbă. Este o nouă aventură pentru descoperirea frumuseții “, a reflectat Dolce.

Pe un podium înalt și acoperit cu print de leopard (“totul arată bine în print de leopard la Dolce & Gabbana”, a spus Stefano), designerii au continuat şi în acest sezon să se îndepărteze de influencerii mileniali, care au fost în lumina reflectoarelor atât de mult timp, și au ales să colaboreze numai cu modele profesioniste. “Acum, milenialii sunt bărbați în toată regula. Este o nouă generație. Noua generație este sensibilă în legătură cu frumusețea, viața, educația, aerul, în legătură cu tot”, a spus Dolce.

Categoria pieselor de arhivă Dolce & Gabbana a inclus o jachetă din piele de tip biker, cu talie înaltă, din 1991, care a apărut într-o reproducere directă a originalului și diferite variante de culori. Au existat, de asemenea, o mulțime de pijamale atractive, halate și pareo cu printuri ceramice din sudul Italiei, precum și jachete din brocart cu modele baroque. Printurile de leopard, deși au fost întotdeauna folosite la maxim pentru a oferi o senzualitate pieselor, acum au fost alese mai mult pentru a oferi senzația de junglă.

Vibrația de vară a coloanei lor sonore le-a cimentat dorința pentru un moment aerat, plin de soare, jachete de safari și cămăși de mătase mai “obraznice”. “Moda este frumoasă pentru că se schimbă întotdeauna”, a spus Gabbana. “Într-un sezon spunem o poveste, iar în alt sezon, o alta.”

Sursa foto: Getty Images

Lasă un comentariu