Glam News Magazine

Spun mereu că parfumul de casă este accesoriul de care ai nevoie în orice spațiu de locuit. Este finisajul invizibil care stabilește starea de spirit pentru cameră, iar partea cea mai frumoasă este că poți decide exact care este atmosfera respectivă. Gândește-te la el ca la o ținută – îmbraci camera cu un anumit miros pentru a face o impresie specifică, indiferent dacă aceasta este confortabilă, proaspătă, relaxantă, energizantă sau sincer, orice dorești să fie.

Lumânările oferă o stare mai trecătoare și le poți stinge pe măsură ce dispoziția ta se schimbă; cu toate acestea, un difuzor de arome poate rămâne în permanență și așa stabilește tonul pentru o cameră. Difuzoarele, fie că sunt cu bețe din bambus sau electrice, sunt modalități ușoare și sigure de a-ți parfuma casa în mod constant. Pentru acest articol am ales trei difuzoare de pe NOTINO care vor schimba atmosfera din casa ta.

1. Pentru bucătărie

Așează acest difuzor în bucătărie pentru o atmosferă, mediteraneană sau în camera de zi pentru a te ajuta să te relaxezi.

Millefiori Natural Almond Blush este o odă adusă migdalelor, care captează sucul, pulpa și laptele acestui fruct evocator. Intens și proaspăt, Almond Blush spune povestea unei fantezii mediteraneene ce are loc într-o podgorie plină de parfum. Este un parfum frumos care te transportă în locuri calde. Notele lemnoase reușesc să picteaze imaginea unui santal care răsare din pământ, plin de frunze verzi . Este un parfum gradios, creat în stilui Millefiori, care este găzduit într-o sticlă modernă ccu un capac ceramic ceramic, și unele dintre cele mai bune bețe din bambus. Vreau câte unul în fiecare cameră, vă rog.

2. Pentru dormitor

Așează difuzorul în dormitor, astfel încât să ai vise despre grădinile italienești sau în baie, pentru un miros proaspăt.

Millefiori Natural Sandalo Bergamotto este este un floral lemnos care te transportă într-o grădină luxuriantă de flori de lângă un lac spumos. Cu prospețimea bergamotei, dulceața iasomiei și briza de vanilie, Sandalo Bergamotto oferă impresia de flori și apă rece prinse în aerul cald italian. Doamne, ce aș vrea să fiu în Italia chiar acum! Un sfat, dacă aroma se simte foarte puternic, încearcă să folosești doar 3 sau 4 bețe din bambus pentru început.

3. Pentru fiecare cameră

 

Millefiori Natural Incense & Blond Woods aduce un omagiu Orientului Mijlociu. Este un parfum bazat în jurul aromei complexe a tămâiei, care are un miros lemnos și condimentat în același timp. Lemnul blond împreună cu tămâia oferă o senzație atât de naturală, încât indiferent în ce cameră în care se află te transportă direct în mijlocul unei grădini luxuriante, debordante din Orient. Este ciudat să spunem că un parfum pentru casă se simte magic, dar Incense & Blond Woods o face – are o vioiciune care vorbește despre locuri fermecate și ființe mitice. La urma urmei, nu există nimic mai frumos decât o supradoză de tămâie, am dreptate sau nu?

Lasă un comentariu