Glam News Magazine

De la costumele înflorate cu dantelă neagră până la rochiile cu pene care sunt întotdeauna în lumina reflectoarelor, tendințele pentru sezonul  toamna / iarna 2019 sunt un joc cu două jumătăți. În echipa minimalistă întâlnim croitoria sofisticată care este din nou în prim plan – considerați-o un demachiant puternic după sezoane întregi de îmbrăcăminte sport. Apoi urmează întoarcerea pieselor din piele și în special a pantalonilor de piele, care direcționează noile tendințe într-o zonă foarte luxuriantă.

Cât despre partea opusă? Pene! Paiete! Culori puternice purtate din cap până în picioare! Și rochii supradimensionate realizate cu tehnici din couture.

Să nu uităm de revenirea stilului femeii burgheze din anii 70 (cum să explicăm altfel tendința colanților?), care poartă o fuste peste genunchi cu bluze din mătase, blazere cu umerii supradimensionași, eșarfe din mătase și totul finisat cu o pereche de ochelari de soare aviator. Se preconizează un sezon al modei minunat. Iată cele mai importante tendințe pentru toamnă / iarnă 2019.

1. Stilul burghez

2. Ținutele colorate

3. Umerii supradimensionați

4. Dresurile

5. Pantalonii din piele

6. Imprimeurile florale

7. Costumele

8. Rochiile supradimensionate

9. Stilul dark

10. Paietele

11. Penele

Lasă un comentariu