Glam News Magazine

Parfumurile solare sunt o categorie relativ nouă și, după cum probabil puteți ghici, se referă la parfumuri care posedă o dispoziție însorită. Acestea sunt aromele care se joacă cu lumina și emană o strălucire caldă, care este cu totul modernă. Îmi plac aromele solare, deoarece împrumută note de la alte familii (citrice, florale, lemnoase) pentru a crea ideea de soare și din acest motiv, într-adevăr, sunt destul de variate în abordarea lor.

Pentru a vă ajuta să navigați pe acest teritoriu nou de parfumuri însorite, am ales patru parfumuri care arată exact cât de frumoase și amețitoare pot fi notele solare. De la iasomia extraterestră văzută din spațiu până la notele fructate, acest articol prezintă cele mai însorite, cele mai aurii și cele mai frumoase parfumuri solare pe care le puteți cumpăra.

1. Thierry Mugler Alien

Thierry Mugler Alien

Alien a fost unul dintre primele parfumuri solare și a apărut ca o continuare a parfumului iconic Angel al mărcii. Dar Alien nu a dezamăgit! Este un parfum uriaș plin de iasomie siropoasă, accentuat de lemn și citrice, evocând căldura soarelui. Îmi imaginez parfumul ca un deșert uriaș purpuriu scăldat în lumina soarelui, unde scânteile de citrice aurii și tonurile de rășinoase distincte de cashmeran dau impresia unei călduri intense care radiază din pământ. Nu există un parfum mai strălucitor.

2. Dior J’Adore In Joy

Dior J’Adore In Joy

Dacă ar fi să vă descriu J’Adore In Joy într-o singură frază, aș spune că surprinde perfect strălucirea aurie a luminii care dansează pe creasta valurilor oceanice în timpul apusului. Lumina soarelui strălucește distilată prin spray-ul mării, unde flori  de ylang-ylang tropical plutesc printre Fleur de Sel și piersici suculente. Numele spune totul – este într-adevăr plin de bucurie.

3. Nuxe Prodigieux Le Parfum

Nuxe Prodigieux Le Parfum

Acesta se simte ca un ritual sfânt. În loc să evoce lumina, acest parfum solar evocă pielea aurie, bronzată. Miroase a flori tropicale, gardenie, floare de portocale și magnolie amestecate într-o nucă de cocos împreună cu păstăi de vanilie cremoasă; acesta este parfumul pielii după o zi petrecută pe plajă – se simte luminos și cald, cu o textură minunat de netedă. Prodigieux Le Parfum este mirosul pielii sărutate de soare.

4. Elie Saab Le Parfum

Elie Saab Le Parfum

Am păstrat la final parfumul cel mai radiant. Creat ca o odă adusă luminii, Elie Saab ia cea mai însorită floare dintre flori (floarea de portocal), o înfășoară în miere și o aprinde cu patchouli și lemn. Imaginea publicitară a acestui parfum îl rezumă perfect: un model cu pielea bronzată, într-o rochie de mătase care se mișcă în bătaia vântului. Acesta este Elie Saab Le Parfum.

 

Lasă un comentariu