Glam News Magazine

Acum, după ce Săptămâna Modei de la Paris s-a încheiat, a venit vremea să tragem linie și să vedem care mai sunt tențințele în materie de beauty pentru 2020/2021. De la Saint Laurent până la Maison Margiela, Dior până la Dries van Noten, multe nume mari au aterizat la Paris pentru a-și arăta colecțiile Toamnă / Iarnă 2020-2021 aducând cu ele și propriul stil. De la look-urile cochete pariziene și cele de inspirație Art Deco până la cele reprezentative anilor ’70, iată cele mai bune look-uri de pe podium din acest sezon.

1. Coafurile retro la Miu Miu

Într-un decor discret, modelele Miu Miu au prezentat o colecție de piese de inspirație vintage. Guido Palau a creat coafuri retro inspirate din anii ’50. În ceea ce privește machiajul creat de Pat McGrath, a accentuat ochii cu un cat eye negru, uneori însoțit de culori precum maro sau albastru electric.

2. Buzele lucioase la Chanel

Machiajul Chanel a fost inspirat din decorul alb-negru al prezentării: pur și elegant. Lucia Pica a accentuat trăsăturile feței cu un joc inteligent de lumină și umbră. Buzele le-a făcut super strălucitoare pentru a evidenția fața și mai mult. Rezultatul a fost unul foarte fresh, accentuat de coafurile create de Sam McKnight cu părul legat la spate și prins doar cu câteva accesorii pentru păr.

3. Suvițele roșii la Alexander McQueen

Colecțiile lui Alexander McQueen onorează adesea trio-ul cromatic de negru, alb și roșu. Această ultimă culoare a fost ceea ce hairstylistul Guido Palau a ales să aplice în suvițe părului modelului. O culoare aprinsă cu influențe punk, care a fost scoasă în evidență de un finisaj strălucitor care a învăluit părul.

4. Machiajul cu cristiale la Giambattista Valli

Foarte concentrat pe folosirea pietrelor în acest sezon, machiajul creat de Isamaya Ffrench a acoperit în întregime ochii de cristale Swarovski la prezentarea Giambattista Valli. Un look original care a contracarat siluetele convenționale ale colecției. În ceea ce privește părul, s-au adăugat funde la spate, care au completat perfect stilul romantic al spectacolului.

5. Eyeliner-ul grafic la Valentino

Pentru a însoți siluetele elegante create de Pierpaolo Piccioli, make-up artistul Pat McGrath a ales să creeze un cat eye grafic. Uneori decorate cu fard de ochi argintiu sau alteori cu ștrasuri, eyeliner-ul a creat un cat eye modern și elegant.

6. Unghiile lungi la Balenciaga

Într-un cadru apocaliptic, modelele Balenciaga au prezentat siluete întunecate pline de o serie de influențe, de la amintirile din copilărie ale lui Demna Gvasalia până la rădăcinile catolice hispanice ale lui Cristóbal Balenciaga. O atmosferă austeră și tulburătoare, dar ceea ce ne-a atras atenția au fost unghiile modelelor. În culori precum negru, roșu și gri și uneori împodobite cu lanțuri, artistul Mei Kawajiri și-a făcut de cap pentru această colecție.

7. Look-ul Art Deco la Maison Margiela

După ce a decolorat sprâncenele modelelor, Pat McGrath a adăugat multe linii colorate deasupra pleoapei. Când vine vorba de păr, Eugene Souleiman a făcut o serie de coafuri dramatice și abstracte pentru a se potrivi cu prezentarea poetică a lui John Galliano.

8. Buzele închise la culoare la Mugler

La prezentarea Mugler, diavolul a stat în detalii. Un look creat cu machiaj nude, cu excepția buzelor, a fost creat de Fara Homidi care, cu tonuri de prună închisă, a estompat arcul  buzelor pentru un efect dramatic. Artistul de unghii Sylvie Macmillan s-a jucat cu un accesoriu subtil la prezentare: o mică bilă de argint lipită în spatele fiecărei unghii pictate.

9. Smokey eye la Dior

Creat de Peter Phillips, machiajul pentru prezentarea Dior s-a concentrat asupra ochilor cu trei variații de smokey eye. Pentru a contrasta acest aspect sofisticat pentru ochi, hairstylistul Guido Palau a legat pur și simplu o eșarfă în părul modelelor pentru a crea un aspect inspirat din anii ’70.

10. Buzele roșii la Saint Laurent

Pentru a finisa machiajul parizian, Tom Pecheux a optat pentru buze roșii mate pentru a iesi în evidență, cu un ten perfect porțelanat.

 

Lasă un comentariu