Glam News Magazine

O viață de lux nu însemnă numai proprietăți, haine scumpe și vacanțe costisitoare. Când conturile au multe zerouri, mâncarea devine și ea exclusivistă, iar printre alimentele care definesc un stil de viață opulent se numără și brânza. Nu vă gândiți la brânza pe care o găsiți în supermarketuri. Există mai multe tipuri de brânză pentru care se plătesc sume exorbitante și firește că procurarea lor este la fel de exclusivistă. Vi le prezentăm pe cele mai scumpe trei tipuri.

Brânza Pule

Preț: 1000€/ kilogram

Este o brânză obținută din lapte de la o anumită specie de măgari din Serbia, pe cale de dispariție. Asta nu e tot! Măgărițele care trăiesc în rezervația naturală Zasavica trebuie mulse manual de 3 ori pe zi. E nevoie de 25 de litri de lapte pentru un kilogram de brânză și de 15 animale pentru 3 ltri de lapte. Se justifică prețul, nu-i așa?

brânză

White Stilton Gold

Preț: 800€/ kilogram

Acest tip de brânză premium este produsă de Regele brânzei  englezești – Long Clauson. Este cremoasă și conține aur, aroma ei fiind lichior de aur. Este potrivită pentru deserturi și preferată de vedetele din UK.

brânză

Brânză de elan

Preț: 700€/ kilogram

3 elani sunt responsabili pentru această brânză exclusivistă. Gullan, Haelga și Juna trăiesc la o fermă în Suedia, unde se produce brânza de elan. Este cremoasă și se distribuie ca feta, blue cheese și în coajă.

brânză

foto: Pinterest

 

Te-ar putea interesa și:

DEFINIȚIA LUXULUI: CELE MAI SCUMPE 6 MAȘINI ALE MOMENTULUI

 

Etichete : brânzălifestyle

Lasă un comentariu