Glam News Magazine

Oamenii vorbesc mereu despre cât de bine este să faci o baie, despre cât este de relaxantă, caldă, liniștitoare, parfumată și calmantă. OK, deci băile sunt grozave, dar sunt la fel de uimitoare ca dușurile lungi și aburinde? Personal, sunt un fan al dușului, și nu sunt singurul. De fapt, un studiu realizat de către cercetătorii britanici a constatat că majoritatea adulților (57%) preferă să facă un duș rapid decât să lenevească în cadă. Dar de ce? Ei bine, sondajul a mai descoperit că oamenilor le plac dușurile pentru că sunt mai rapide (cine are timp în aceste zile să stea în baie ore întregi, sincer?) și îi fac să se simtă mai curați.

Aici, la Glam News, credem că fiecare aspect al vieții este îmbunătățit de miros și am vrut să vă împărtășim câteva dintre gelurile noastre de duș preferate. Fiecare dintre aceste produse aduce o lume parfumată în cabina de duș, făcând dintr-o activitate de zi cu zi (și uneori banală) una cu totul relaxantă. Iată șapte geluri de duș pe care vă garantez că le veți adora.

1. Acqua di Parma Colonia

acqua di parma colonia shower gel

Cu toții intrăm în duș pentru a ne curăța, nu? Deci gelul de duș ar trebui să fie unul foarte fresh, nu? O colonie tradițională cu tonuri de citrice și flori este numai bună, iar Colonia de la Acqua di Parma este un clasic absolut al genului. Cu o explozie de lămâi, portocale și bergamotă, Colonia este un gel de duș foarte revigorant – te simți exact ca într-o după-amiază toscană!

2. Guerlain Les Delices de Bain

Guerlain Les Delices de Bain

Pentru Les Delices de Bain,  Guerlain adoptă o abordare neconvențională a parfumului fresh. Floarea de portocal se întâlnește cu delicatețea migdalelor transformându-se într-un gel de duș catifelat, lăptos, transparent și delicat, dar și dulce și delicios. Este, de asemenea, unul dintre cele mai minunate geluri de duș pe care le-am folosit vreodată.

3. Roger & Gallet Rose Mignonnerie

Roger & Gallet Rose Mignonnerie

Notele florale au fost în centrul atenției timp de secole și se potrivesc foarte bine în duș – la urma urmei, există vreo senzație mai frumoasă decât să vă dușați cu petale de trandafir? Vorbind despre trandafiri, unul dintre gelurile mele preferate din categoria celor florale este Rose Mignonnerie de la Roger & Gallet. Gelul are un miros puternic de trandafiri, accentuat de coacăze și citrice, toate aerisite într-o briză de mosc. Pare ca și cum ar surprinde primele momente ale zorilor.

4. Mugler Angel Shower Gel

Mugler Angel Shower Gel

Unii oameni nu doresc doar un gel de duș ușor parfumat, care se spală și lasă doar o urmă vagă. În schimb, ei doresc ceva mai bogat, mai cald și mai intens. Acum, când ne gândim la bogat, cald și intens, mințile noastre se îndreaptă direct către Mugler – un brand care nu face nimic la jumătate de preț. Gelul lor de duș Angel are la bază parfumul iconic și vă permite să faceți duș într-un voal mătăsos de ciocolată, caramel, patchouli și vanilie. Se simte ca un întreg parfum de unul singur, lăsându-ți pielea generos parfumată cu nimeni altul decât parfumul Angel.

5. Miller Harris Scherzo

Miller Harris Scherzo

Dacă Angel este poate un pic prea mult sau un pic prea divizibil pentru tine, atunci Scherzo a lui Miller Harris poate fi mai pe placul tău. Plin de vată pe băț și flori de dulceață, juxtapuse de tonurile argintii de oud, Scherzo este o explozie de culoare care este în întregime învăluitoare. Acest parfum este unic, atât de decadent și plăcut încât nu veți dori să mai ieșiți din duș!

6. Jean Paul Gaultier Le Malle

Jean Paul Gaultier Le Malle

Dacă mirosul fresh și florile nu sunt pentru tine și pentru bărbăția ta sau dacă ești în căutarea unui gel de duș mai masculin pentru bărbatul din viața ta, atunci JPG este răspunsul. Plin de mentă, lavandă proaspătă și vanilie dulce, transformă dușul într-o experiență la un „barbershop” care miroase foarte curat, dar și un pic mai sexy. Fiecare tip ar trebui să aibă un tub!

7. Prada L’Homme

Prada L’Homme

Daca vrei ceva puțin mai modern, Prada L’ Homme este o odă pudrată adusă irisului, care are o calitate gri și minerală. Ceea ce îmi place la acest gel de duș este modul în care se simte atât cald, cât și rece. Pe de o parte, aroma este fresh și rece, dar, pe de altă parte, este moale și catifelată, creând un adevărat sentiment de contrast. Îndiferent dacă îl folosești cu parfumul  Prada L’ Homme sau singur, miroase excelent.

Lasă un comentariu