Glam News Magazine

Chiar dacă Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare împrumutată cu care nu putem rezona la unison (personal, nu sunt de acord să o marcăm), luna februarie poate fi numită Luna Iubirii pentru că include și autohtonul Dragobete. Iar acesta este un motiv suficient de bun de a alege tema iubirii pentru unghiile tale. Din fericire există numeroase modele unghii din care să alegem, iar eu am selectat mai jos 105 dintre cele mai frumoase pentru manichiura din această lună și nu numai. În cele din urmă iubirea ar trebui sărbătorită oricând, nu numai într-o perioadă anume din an.

După cum se poate remarca vizualizând galeria cu modele unghii de mai sus, inimioarele predomină în manichiura care celebrează iubirea. Ele arată bine indiferent de forma unghiei sau nuanța de ojă pe care sunt pictate. Dacă vrei să ieși în evidență, optează pentru culori intense. Dacă nu, alege nude sau nuanțe pale, pe care inimioarele în culori vibrante să-ți dea energie pentru întreaga zi. Vor fi oricum observate. Joacă-te cu tipul de inimioară de folosit, simplă sau stilizată, folosește creativitatea pentru a ieși din mulțime.

Ține cont de câteva aspecte înainte de a alege din ideile de manichiură expuse, ca să-ți fie mai ușor. Dorești o manichiură simplă sau una cu ojă semi sau cu gel? French, semilună, color block sau negative space? Cu luciu sau lac de unghii mat? Preferi un stil clasic sau unul extravagant, un design sobru sau unul jucăuș? Modele unghii cu linii, buline sau modele unghii geometrice? Ce părere ai despre glitter,  cristale sau strasuri? Dar semne grafice sau cuvinte? Sunt atât de multe opțiuni și combinații între ele încât este imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău. Lasă iubirea să pătrundă în viața ta și exprimă asta pe unghii, chiar dacă alegi o manichiură romantică sau una abstractă. Enjoy!

Lasă un comentariu