Glam News Magazine

Acum câteva săptămâni, vechea Lady Gaga s-a întors. Dansând pe treptele de la Muzeul de Artă Metropolitană din New York, cântăreața și actrița a sosit la Gala Met în nu mai puțin de patru costume diferite. Bineîțeles, au fost implicate și elemente de recuzită. Ținuta finală a fost una cu care Gaga ne-a obișnuit în trecut: un sutien negru strălucitor, ciorapi plasă și cizme cu platforme ridicol de mari. Când a început să domine topurile muzicii pop, Gaga a devenit renumită pentru ținutele ei scandaloase și extrem de artistice.

Sutienul și chiloții erau ținutele ei preferate, urmate de ținute artistice, cum ar fi celebra rochie făcută în întregime din carne, purtată  la MTV Video Music Awards 2010. Între costume, a apărut și în rochii pentru covorul roșu create de designeri precum Versace și Valentino. Dar, în ultimii ani, Lady Gaga s-a îmblânzit puțin, odată cu lansarea albumului Joanne. În timp ce promova filmul “A Star Is Born”, Gaga a devenit extrem de elegantă, lăsând la o parte pălăriile homar realizate de Philip Treacy și latexul, pentru rochii simple și machiaje clasice.

Expoziție de haine “Haus of Gaga” din  Las Vegas prezintă în jur de 40 de articole de îmbrăcăminte și accesorii care nu au părăsit niciodată arhiva personală a lui Gaga. Acestea includ costumele custom made realizate de Versace, purtate în cadrul prestației de la Super Bowl din 2017, ansamblul alb din care a țâșnit sânge fals, purtat la VMA în 2009 și ochelarii de soare realizați din țigări pe care i-a purtat în videoclipul “Telephone”.

Desigur, în cadrul expoziției este prezentată și rochia din carne, care a fost păstrată, potrivit șefului creativ al Haus de Gaga – Nicola Formichetti. “A fost uscată și am păstrat-o tot timpul” Formichetti a fost responsabil și de amenajarea spațiului de expoziție care se poate vizita gratuit. În afara celor mai memorabile și mai prestigioase articole vestimentare, există de asemenea și rochii și pantofi creaţi de Alexander McQueen, precum și blugi și tricouri purtate pe marele ecran de personajul Ally din filmul “A Star Is Born”. Frumusețea lui Lady Gaga este că ea poate fi orice, dar își păstrează totuși sentimentul de sine.

Sursa foto: Courtesy of Haus of Gaga

Lasă un comentariu