Glam News Magazine

Sexualitatea masculină se pare că a devenit un trend în materie de prezentări în 2018. Așa că Donatella Versace a studiat diferite arhetipuri masculine și a încercat să iasă din tipare puțin. Această colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați a fost prezentată în contrast cu o prezentare complementară pentru femei, pentru a da un sentiment de unitate a lumii, brandului. În cadrul prezentării, bărbații și femeile lui Versace au trecut printr-o revoltă sugestivă de stereotipuri.

Au fost prezentate costume, pantaloni cu imprimeu de piele de piton, blugi cu efect raiat accesorizati cu genti de dimenisuni mici. Imprimeuri florale, bluze imprimate cu sigla casei, piesele aparent feminine  (bluzele cu pliseuri sau pantalonii brodați), au fost prezentate cu haine de tip swagger care cer testosteronului să cucerească. Această colecție a fost adesea mai mult gay decât straight, dar nu a fost adresată exclusiv pentru niciunul din cazuri.

Prezentarea a fost ca o mare îmbrățișare pentru tipul de zi cu zi de la Donatella Versace, care a spus că a făcut totul cu perfecțiune, însă pentru bărbații cu defecte, în niciun caz perfecți. “Frumusețea în sine este plictisitoare”, a spus designerul, care a fost plin de energie înaintea spectacolului. “Vreau un bărbat care este imperfect, încrezător și care nu se teme să-și arate personalitatea.” Colecția a fost încrezătoare, și a vorbit pentru nenumărați bărbați – patinatorul, tipul din sala de consiliu, romanticul hippie și fashionistul.

Sentimentul a fost unul proaspăt și plin de culori psihedelice și modele roșii, colecția a cuprins mai multe generații și a amestecat codurile vechi și noi ale casei.

În citatul său de presă Donatella Versace a spus: “Aceștia sunt bărbații cărora nu le pasă de reguli și asta este exact ceea ce-mi place”. Da, bine! Regulile sunt de fapt destul de importante pentru bărbați în anul 2018. Dar, prin faptul că ne-a arătat câteva reguli încălcate, noua colecție Versace se adresează tuturor tipurilor de oameni.

Sursa foto: pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu