Glam News Magazine

Lumea modeling-ului este plină de adulți tineri. Cu toate acestea copiii au un loc aparte în industrie. Cele mai multe modele copii sunt folosite pentru a face publicitate și a promova produse precum jucării și îmbrăcăminte pentru copii, dar și ca subiect de lucrări de artă precum fotografie, sculptură și pictură. Veți spune: toți copiii sunt frumoși! Da, dar unii au o frumusețe ieșită din comun, după cum veți observa și din lista noastră cu cei mai cunoscuți copii din lumea modelingului.

Anastasia Knyazeva, Rusia

Cariera ei a început la numai 2 ani și jumătate, iar acum, la 8 ani, se poate lăuda cu titluri precum Cea mai frumoasă dată în 2017 și cel mai tânăr model care a apărut în Vogue Paris. A colaborat cu branduri celebre de îmbrăcăminte pentru copii, fotografiile ei pot fi văzute pe panouri publicitare din multe orașe, iar contul ei de Instagram are peste un milion de urmăritori.

Tallia Burk, SUA

Deși este americancă 100%, Tallia Burk are ceva franțuzesc în înfățișare, iar asta o face specială. Și nu numai noi credem asta. Fetița are colaborări cu case de modă celebre precum Ralph Lauren și Oscar de la Renta, ceea ce o îndreptățește să fie în lista noastră cu cei mai cunoscuți copii din lumea modelingului.

Violetta Antonova, Rusia

Antonova are doar 6 ani, dar a făcut deja mai multe prezentări de modă și reclame pentru îmbrăcămintea pentru copii. Drăguța zeiță adoră să fie pe scenă și are o pagină personală de Instagram, care este gestionată de mama ei.

Lauren Lunde, Coreea de Sud

View this post on Instagram

#laurenlunde

A post shared by Lauren Lunde (@laurenhannalunde) on

Se spune că natura răsplătește copiii căsătoriilor mixte cu cea mai neobișnuită frumusețe. Lauren, cu mama coreeană și tatăl canadian, este un exemplu. Fata a lucrat cu branduri ca Aura Kids, MiniZaru, and MiniMe.

William Franklyn-Miller, Australia

Acest australian cu ochi albaștri este numit “cel mai frumos băiat de pe Instagram”. Totul a început cu o fotografie pe Twitter. În câteva ore, a strâns câteva mii de retweet-uri, făcându-l pe William celebru în întreaga lume.

Anna Pavaga, Rusia

Încă de la 3 ani, a fost invitată să promoveze îmbrăcămintea pentru copii, jucării și articole sportive, iar acum a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți copii din lumea modelingului. Cochetează și cu actoria, având în palmares apariția într-un videoclip al trupei Marsel și un mic rol în filmul “Water Universe”.

Laneya Grace, SUA

View this post on Instagram

#throwback with @shannonlsewell

A post shared by Laneya Grace (@official_laneya_grace) on

Iată un alt exemplu fermecător de parentalitate mixtă: Laneya are printre strămoși spanioli, americani și filipinezi. Când fata avea 3 ani, mama ei aștepta un al doilea copil și a dus-o pe Laneya la o agenție de modeling pentru că voia să o țină ocupată după nașterea celui de-al doilea copil. Acum Laneya are 15 ani, iar portofoliul ei include un contract cu Disney, filmări cu artiștii populari Avicii și colaborări cu fotografi celebri pentru case de modă.

Anastasia Averbukh, Israel

Fiica celebrului sportiv Alexander Averbukh este numită “cea mai rumoasă fată din Istrael”, joacă în filme și colaborează cu mărci populare de îmbrăcăminte pentru copii din această țară, devenind unul dintre cei mai cunoscuți copii din lumea modelingului.

Cooper Lunde, Coreea de Sud

Uitați-vă la acești ochi căprui! Lunde este un copil cunoscut în Coreea de Sud. În afară de faptul că are peste 350.000 de urmăritori pe Instagram, a prezentat în mai multe reclame de îmbrăcăminte pentru copii și a pozat pe copertele diverselor reviste de modă.

Haileigh Vasquez, SUA

Haileigh Vasquez, nu numai că este frumoasă, dar și ambițioasă. Ea visează să devină un designer cel puțin la fel de celebru ca Karl Lagerfeld și, pentru a-și  îndeplini visul, a intrat într-o școală pentru tineri designeri și a devenit cea mai tânără elevă din 2017.

Lasă un comentariu