Glam News Magazine

Ai nevoie de spațiu de locuit suplimentar? Sau poate ai nevoie de o cameră anume destinată pentru lucru sau recreere. Reamenajarea garajului în acest sens este cea mai simplă și eficientă soluție. Parchează mașina pe stradă și transformă garajul în camera visată. Iată câteva idei pentru conversie garaj ce îți vor da de gândit în ceea ce privește proiectele de reamenajare.

Conversie garaj într-un living primitor

Dacă dorești un living accesibil și aerisit, unde să petreci timpul alături de familie și cei dragi, ai putea lua în calcul garajul pentru un makeover. Îl poi amenaja în orice stil dorești și câștigi astfel o cameră de zi excelentă.

Un dormitor în plus

Dormitorul este zona de odihnă de care ar trebui să se bucure oricine. Dacă ai nevoie de un dormitor în plus, fie pentru membrii familiei, fie pentru prietenii care stau până târziu la tine, garajul poate fi soluția problemei tale. Asigură spațiu suficient pentru mobila esențială, iar de confort te poți asigura achiziționând produse de calitate.

Conversie garaj-bucătărie

Bucătăria este sufletul casei, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie neapărat în interiorul casei. Conversie garaj-bucătărie este o idee excelentă mai ales când garajul este separat de spațiul de locuit pentru că te va scăpa de mirosul de mâncare. În plus un alt cadru pentru gătit va fi cu inspirație, desigur.

Loc de joacă pentru copii

Cine are copii știe cât de important este ca aceștia să aibă un spațiu  generos în care să se desfășoare. Mai ales când jucăriile se strâng, iar dormitorul devine prea mic. Transformarea garajului într-un loc de joacă este o idee ce îi va încânta pe cei mici și îi va liniști pe părinți, care își știu astfel copiii fericiți.

Cameră de oaspeți

O altă opțiune pentru conversie garaj este amenajarea lui ca și cameră de oaspeți. Dacă ești genul căruia îi place să fie gazdă des, ai nevoie de o asemenea cameră pe care nu ai prevăzut-o probabil în planurile inițiale ale casei. Pe lângă o canapea, masă, scaune, e binevenită o baie de serviciu.

Biroul de acasă

Dacă lucrezi de acasă, îți trebuie un spațiu pentru asta. Amenajarea unui birou în care să te poți concentra la îndeplinirea sarcinilor de serviciu sau dezvoltarea proiectelor în lucru, unde să poți comunica ușor cu ceilalți, colegi sau clienți, poate fi realizată în garaj. Vei lucra mai productiv într-un spațiu special amenajat în acest sens.

Propria sală de sport

Să nu uităm de întreținerea condiției fizice. Mai ales în astfel de vremuri când oamenii sunt tot mai statici. Dat fiind că lipsa de timp este uneori cauza pentru care nu poți ajunge la sală, adu sala de sport la tine acasă! Garajul este locul perfect pentru a o amenaja. Trebuie să achiziționezi aparate fitness/forță, dar este o investiție care merită toți banii.

Lasă un comentariu