Glam News Magazine

Parfumul este excelent pentru a ne transporta în locuri interesante, indiferent de planurile de vacanță pe care le avem. Un miros ne poate îndrepta imediat spre plaje exotice sau orașe încărcate de istorie – aceasta este puterea parfumului. Așadar, având în vedere acest lucru, iată șase parfumuri care te vor transporta în locuri de vacanță superbe.

1. Coasta di Amalfi

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi

Să începem prin a face o oprire rapidă în Italia. Pe coasta Amalfi mai exact – casa lichiorului limoncello!  Gandeste-te la asta; ai tot ceea ce ai nevoie: peisaje frumoase, livezi pline de citrice, vin, paste, pizza, paste, adorabilul Fiat Cinquecentos… am menționat pastele? Oricum, Italia este extraordinară și, deși este posibil să nu fie temperaturile ideale chiar acum, putem evoca frumusețea coastei Amalfi prin smochinele bogate, dulci și lăptoase din Fico di Amalfi de la Acqua di Parma. Pulverizarea lui te va transporta direct pe plajă, devorând o smochină și mirosind parfumul loțiunii solare din aer. Superb!

2. Insula Jeju din Corea de Sud

Miller Harris Tea Tonique

Insula Jeju din Coreea de Sud produce ceaiuri verzi și negre – are chiar și un muzeu al ceaiului! Gândul de a te plimba printr-o plantație de ceai verde sună destul de bine, așa că, în loc să mergi, îți pot prezenta Tea Tonique de la Miller Harris. Acest parfum încântător te face să te simțiți ca și cum te-ai plimba printr-o plantație de ceai la prima oră a dimineții, exact când se formează stropii de rouă, și totul mirosind a ceai Earl Grey cu lămâie. Este un parfum care te transportă direct într-o întindere nesfârșită de frunze vii de ceai verde.

3. Nevada

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes

Sunt obsedat de Burning Man – festivalul desfășurat în deșertul Black Rock din Nevada. Burning Man este un experiment de artă, comunitate, exprimare și încredere în sine. Oh, și bineînțeles, există obiceiul de a arde o sculptură uriașă din lemn. Deci, ce parfum ne poate face să ne gândim la nisipurile fierbinți ale deșertului, sub soarele arzător? Vanilia sărată din Vanilla Vibes de la Juliette Has a Gun este cea mai potrivită pentru Burning Man, evocând pielea sărată ce se scaldă într-o briză fierbinte.

4. Kyoto

Comme des Garcons Wonderoud

Kyoto este un oraș antic și este centrul cultural al Japoniei. A fost, până la sfârșitul anilor 1800, sediul puterii de stat și a fost umplut până la refuz cu altare, temple și clădiri istorice. Comparativ cu agitația modernă din Tokyo, Kyoto are un ritm mai lent și o scenă artistică ce arată o latură mai istorică a Japoniei. Lemnul cald și pudrat din Wonderwood de la Comme des Garçons, exact asta evocă: orașul Kyoto; în special mirosul templelor de lemn, al porților și ale treptelor de piatră. Nimic nu surprinde mai bine spiritul orașului.

5. Egypt

Eight & Bob Egypt

Întotdeauna mi-am dorit să merg în Egipt, dar nu am reușit niciodată. Îmi imaginez că sunt puține lucruri mai impresionante decât a sta în umbra marilor piramide – într-o zi sper să ajung acolo. Între timp, voi rămâne cu Egypt by Eight & Bob, un parfum frumos și aromat pe bază de lavandă, condimente și lemn, care mă face să mă simt ca un arheolog ori de câte ori îl port. Din păcate, nu sunt un aventurier, dar Eight & Bob îmi permite să mă simt ca unul, chiar și pentru câteva ore.

6. Paris

Jean Paul Gaultier Scandal A Paris

O noapte plină de distracție în orașul luminilor sună perfect în acest moment. Am putea începe seara cu un pahar mare de fresco roșu, îmbrăcați din cap până în picioare în Gaultier ready to wear. Acesta este doar aperitivul dinaintea dezmățului total. Sună bine, nu? Dacă totul pare puțin imposibil, atunci cred că două sau trei spray-uri din Gaultier Scandal a Paris cu delicioasele sale note de pere înmuiate în miere și iasomie ar putea face totul realizabil. Doar să nu creați prea multe probleme, OK?

Lasă un comentariu