Glam News Magazine

Oficial toamna și-a intrat în drepturi și probabil că ați început să vă îmbogățiți garderoba vestimentară cu noi culori de sezon și piese vestimentare în trend. Cel mai probabil ați achiziționat și produse de machiaj cu formule mai bogate și nuanțe la modă. Așa cum mențineți actualizată garderoba, ar trebui să schimbați și parfumurile pentru a profita la maximum de experiența oferită de acestea atunci când nopțile devin tot mai lungi, iar vremea tot mai rece. Toamna este cea mai bună perioadă a anului pentru lansările de parfumuri noi, iar NOTINO România ne-a pregătit o grămadă de surprize! Fie că sunteți în căutarea unei noi semnături parfumate pentru a ieși în evidență în noul sezon, fie că deja pregătiți lista de cadouri pentru Crăciun (niciodată nu este prea devreme), vă veți simți ca un copil într-un magazin de dulciuri luna aceasta pe site-ul NOTINO. Veți găsi compoziții îndrăznețe, cremoase și voluptoase, unele dintre cele mai mari case de parfumuri valorificând caracterul mai profund al toamnei. Iată câteva dintre lansările cheie care vă vor încânta chiar de la prima pulverizare …

Armani My Way – apă de parfum pentru femei

Armani My Way - apă de parfum pentru femei

Armani My Way este un parfum floral contemporan cu o fuziune de flori albe în inimă. Parfumul conține unele dintre cele mai bune ingrediente naturale: Vanilia este obținută din Madagascar printr-un program exclusiv, care aduce beneficii comunităților locale, în timp ce Tuberoza este recoltată în India. La crearea notelor, măiestria întâlnește inovația, deoarece tuberoza din inimă este extrasă folosind distilarea moleculară, permițând parfumierilor să selecteze fațetele cremoase, catifelate și personalizate pentru My Way. Nota de floare de portocal este extrasă în Egipt folosind un proces inovator, a cărui metodă de extracție la rece infuzează florile de portocal în esența de portocal. Această abordare artizanală a lui Armani creează note naturale pure, rafinate și luxuriante. Vă veți îndrăgosti instant!

Chloé Nomade Absolu de Parfum apă de parfum pentru femei

Chloé Nomade încapsulează spiritul unei femei deschise frumuseții lumii, care înflorește prin experiențele și trăirile ei. Chloé Nomade Absolu de Parfum reprezintă o experiență mai intensă, cufundată în inima unui parfum luxuriant și sofisticat.
Această formulă  chypre – lemnoasă este o versiune mai intensă a compoziției originale. Mușchiul de stejar rămâne în inima vibrantă a lui Nomade, dar aici dezvăluie un rafinament neașteptat. Textura somptuoasă a unei prune dulci, Mirabelle, aduce o dimensiune suculentă parfumului care se scaldă într-o senzualitate sporită de inflexiunile aromate și fructate ale davanei catifelate. Pentru această versiune intensă, sticla Nomade este împodobită în culori calde, materiale rafinate și detalii de lux. O adevărată încântare!

Lancôme Idôle L’Intense apă de parfum pentru femei

Lancome Idôle L’intense este un parfum Chypre Floral care vorbește unei întregi generații de femei puternice gata să cucerească lumea. O inspirație pentru ceilalți și un idol pentru ea însăși. Prima pulverizare este rezevată florilor care se împletesc frumos cu acorduri proaspete de mandarină și portocală amară. Apoi se dezvoltă într-o simfonie de flori de trandafir turcesc, trandafir de Grasse, iasomie egipteană, iasomie gambac și mosc. Baza rămâne una caldă datorită notelor lemnoase de paciuli, cedru, cașmir, lemn de santal și vanilie. Este mai profund și mai plin decât mă așteptam să fie, iar dacă v-a plăcut originalul, cu siguranță veți iubi această versiune de toamnă!

Lasă un comentariu