Glam News Magazine

Ivy Park, compania artistei, a publicat pe canalele de socializare imaginile cu Beyoncé în noua sa campanie de promovare a colecției “Drip 2”, realizate în urma celei de-a doua colaborări cu adidas.

Este vorba despre o colecție incluzivă, ce conține piese funcționale, dar elegante, într-o paletă de culori de la maroniul cuminte la nuanțele vibrante de galben neon, albastru mentă și verde smarald. Avem pantaloni evazați, pantaloni scurți pentru ciclism, hanorace decupate, costume de baie, body și chiar blazere structurate. Ca accesorii, se adaugă o selecție de curele, șosete și pălării, alături de genți funcționale ce completează utilitatea și versatilitatea colecției de îmbrăcăminte.

IVY PARK își extinde, de asemenea, oferta de încălțăminte, prin această colecție, cu șase noi stiluri, inclusiv modele colorate actualizate ale IVY PARK Ultra Boost, Nite Jogger și Super Sleek 72, introducând în același timp adidașii IVY PARK Forum. Încălțămintea din colecția Drip 2 reinterpretează siluetele clasice adidas și încorporează sisteme inovatoare de șireturi și cârlige, permițând purtătorului să prindă pantofii de o geantă de gimnastică. Practic, nu-i așa?

Colaborarea între Beyoncé și adidas a debutat în ianuarie cu o colecție în cea mai mare parte monocromatică. De această dată, cântăreața a dorit să transmită bucurie și poftă de viață sub sloganul “This is my Park”.
Deopotrivă artist, mamă și femeia de afaceri, ea ne propune să găsim parcul – locul, imaginat sau real, care ne definește, dându-ne motivație. Inspirați de frumusețea interioară, forța, perseverența și energia artiștilor care și-au găsit parcurile respective, Beyoncé și adidas sărbătoresc ideea de a rămâne pozitiv, militând pentru ideea că adevărata frumusețe nu este reprezentată de aspectul fizic, ci se află în sănătatea minții, inimilor și corpurilor noastre și se exprimă prin incluziune, dragoste, râs, acțiune și bucurie.

Colecția Drip 2 este disponibilă pe adidas.com și adidas app din 29 octombrie și în magazine din 30 octombrie.

Lasă un comentariu