Glam News Magazine

Mai greu, mai bun și mai puternic? Asta ne dorim de la parfumurile noastre? Da, uneori chiar facem asta! Tuturor ne place un miros care persistă și unii dintre noi se bucură în mod special de un parfum care are un adevărat impact – unul pe care oamenii îl vor observa când sunteți în cameră și chiar și după ce ați plecat în unele cazuri. Brandurile cunosc acest lucru și în mod regulat reformulează parfumurile lor cele mai populare pentru a le face mai atractive, fie că este vorba de a le da mai multă putere sau doar scot în față anumite ingrediente pentru a le face mai proeminente.

Parfumurile intense sunt o modalitate excelentă de a explora în continuare un miros care vă place, indiferent dacă versiunea sa intensă prezintă același parfum sau doar câteva note schimbate. Dacă sunteți ca mine și vă place un miros îndrăzneț – un miros  complex și intrigant ca și personalitatea voastră, atunci un parfum intens poate fi exact ceea ce aveți nevoie. Iată patru pe care trebuie să le mirosiți!

GUERLAIN La Petite Robe Noire Intense

Când un parfum primește termenul de “intens”, nu înseamnă neapărat că devine mai puternic sau mai intens. Acesta poate fi de fapt o oportunitate de a amplifica și intensifica anumite aspecte ale parfumului, fără a amplifica volumul general. La Petite Robe Noire Intense by GUERLAIN este un bun exemplu și în loc să ia semnătura ceaiului negru, a trandafirului și a ciresului și să aplice un sunet Dolby Digital Surround, aduce nuanța ideii unui floral fructat rebel.

În La Petite Robe Noire Intense, cireșa neagră iconică a originalului este deconectată pentru o notă de afine și se amestecă cu un acord difuz cu bomboane. Împreună, aceste note creează un sentiment gigantic de aerisire, aproape ca și cum inima parfumului este prinsă într-o briză puternică de zahăr și fructe roșii. Uraganul GUERLAIN, poate? Restul ingredientelor sunt la fel ca înainte – trandafirul, lemnul de santal și moscul, toate lucrează împreună pentru a păstra sentimentul Intense de la La Petite Robe Noire, elegant, pe piele.

Jean Paul Gaultier Classique Intense

Brandul Jean Paul Gaultier știe cum să facă exces. Totul despre modă și parfum este teatral și abundent peste măsură, executat într-un mod ciudat, clasic, care aduce o măiestrie excepțională și o modernitate împreună într-un mod mai neastâmpărat. Cel mai “Gaultier” lucru oferit de brand este Classique – parfumul feminin inspirat de pudrele cosmetice, diluantele de lacuri de unghii și costume de teatru. Nimic altceva nu grăiește JPG mai mult decât un floral pudrat.

Printre toate lenjeria de mătase și pudra de față, în inima “Classique”, se află o notă frumoasă de portocal. În versiunea intensă, Classique este scăldat în aur, cu flori de iasomie adăugate la buchetul său floral, creând o inimă cerată, accentuată de un val de vanilie transparent. Ce ar putea fi mai luxos decât Classique?

GUERLAIN L’Homme Ideal L’Intense

L’Homme Ideal este partenerul masculin neoficial al lui GUERLAIN La Petite Robe Noire, deci pare logic să-l includem în lista pentru bărbați a parfumurilor intense. La Petite Robe Noire și L’Homme Ideal împărtășesc mai mult decât o afecțiune pentru migdale. Tratamentul INTENSE a fost aplicat pentru a scoate în evidență mai multe dintre fațetele îndrăznețe ale lui L’Homme Ideal. Ardeiul iute este adăugat în notele de top pentru a oferi un impact picant, blând, în timp ce pielea din inimă împachetează trandafirul într-o căldură smoky. Pe măsură ce se usucă, semnătura gurmandului devine mult mai masculină datorită notelor de patchouli înfășurate în vanilie delicioasă în bază.

Emporio Armani Stronger With You Intensely

Armani știe cum să facă un parfum bărbătesc. De-a lungul fiecărui deceniu, oamenii au optat pentru parfumurile lor simple, casual, căutând arome care să le complimenteze estetica. Când l-a lansat anul trecut, Stronger With You s-a simțit foarte mult ca o reinterpretare modernă a parfumurilor clasice Armani din anii ’80 și ’90, amestecând mirodenii și ierburi, pentru a crea un miros contemporan care să se învârtă între casual și smart.

Stronger With You Intensely se simte ca și cum ar pune lemnul aromatic al lui Stronger With You sub o lumină chihlimbară, încălzindu-l și evidențiind numeroasele sale nuanțe, în cele din urmă făcându-l mai suav și sofisticat. Această versiune este caldă, robustă și îndrăznesc să spun destul de ciudată, amestecând note de piper cu lemnul bogat și vanilia catifelată. Este unul dintre acele cazuri în care versiunea Intensă este mai bună decât originalul, reușind să evidențieze bogăția sa.

Lasă un comentariu