Glam News Magazine

Decorați-vă interiorul locuinței cu cele mai frumoase, flamboyante și artistice lumânări parfumate ale designerilor. Acestea sunt cele 8 lumânări must-have pentru decorul măsuței de cafea.

1. Cea care evocă vara

Coconut candle, Saint Laurent Rive Droite, 95 euro

Amplasată într-o nucă de cocos, lumânarea Saint Laurent ne face să dorim să prelungim vara pentru totdeauna …

2. Cea care ne face să visăm

Ile blanche, Louis Vuitton, 565 euro

Notele dulci de citrice (lemongrass, portocală și verbena) vă poartă cu gândul la mare și soare, pentru a vă reaminti acele seri lungi de vară.

3. Cea mai botanică

Large Cypress Balls, Loewe, 320 euro

Amplasată într-un vas de teracotă, lumânarea vă îmbie cu parfumul nucilor de chiparos și vă transportă într-o grădină botanică, departe de agitația orașului. Ce mai putem găsi în această colecție Loewe? Alte 10 parfumuri inspirate de grădină: caprifoi, sfeclă, fructe de ienupăr, mazăre dulce, lemn dulce, oregano, coriandru, frunze de roșii, marijuana și iederă.

4. Cea mai franțuzească

Bois d’Oranger, Christian Dior, 290 euro

Făcând parte din colecția Dioriviera, acest vas din ceramică pictată este un tribut adus modului de viață liniștit de pe Riviera, atât de drag lui Christian Dior. Interiorul? Un parfum care amestecă mandarină, grapefruit, esență de cardamom, portocală amară, frezie, migdale și marshmallow.

5. Cea mai șic

Bougie Collection 888, Ralph Lauren, 90 euro

Adăpostită într-un suport metalic pentru lumânări monogramat cu „RL”, această lumânare din ceară de soia dezvăluie un amestec de parfumuri de tuberoză, magnolie, mosc și cașmir.

6. Cea mai misterioasă

Esotericum, Gucci, 250 euro

Decorat cu motivele emblematice ale mărcii, porțelanul cu efect de marmură Richard Ginori este un adevărat obiect de artă pentru căminul tău. Cea mai bună parte? Etichetata cu „Suvenir de la Roma” pe o parte, împreună cu mirosul de portocală amară din Sevilla,  ne transportă instantaneu în Italia.

7. Cea mai flamboyantă

Red Malachite, Giorgio Armani, 96 euro

Într-un borcan roșu aprins, această lumânare parfumată cu tuberoză opulentă va umple lunile de iarnă cu o atmosferă reconfortantă.

8. Cea mai artistică

Alphabet, Versace, 234 euro

Decorată cu motivele emblematice din cartea de fotografii a familiei Versace „South Beach Stories”, acest vas din porțelan aduce o notă artistică oricărui interior.

Lasă un comentariu