Glam News Magazine

Dacă ai vrut vreodată să porți ochelari cu lentile transparente fără prescripție, acum este momentul. Cu nenumăratele ore petrecute privind lumea digitală care a devenit o parte integrantă din viața noastră de zi cu zi – fie că este vorba despre un computer la locul de muncă, o tabletă acasă sau un telefon – având ochii lipiți de ecranele device-urilor, putem dezvolta diverse probleme. Chiar dacă Apple a introdus instrumente care monitorizează timpul petrecut în fața ecranului, petrecerea majorității timpului nostru în fața ecranelor a devenit inevitabilă atât pentru muncă, cât și pentru studiu.

Simți efectele? Deoarece vacanța de vară este pe sfârșite și începerea anului școlar se apropie rapid, nu există niciun moment mai bun pentru a alege o nouă pereche de ochelari cu protecție pentru device-uri, chiar dacă ai o vedere 10/10. Branduri precum RayBan, oferă lentile cu filtru pentru device-uri pentru un cost suplimentar de 200 lei, iar multe alte mărci îi calcă pe urme.

Fie că doar vrei să îți schimbi look-ul sau dorești să îți protejezi ochii, există ochelari pentru fiecare personalitate și formă a feței. Alege modelul îndrăzneț cu rame roșii de la Burberry sau optează pentru o pereche clasică East East Side, Moscot. De la rame subțiri până la cele groase din acetat, iată 14 perechi de ochelari care merită purtați în această toamnă. Cine știe: s-ar putea să te facă și să te simți mai inteligent.

Etichete : fashionochelari

Lasă un comentariu