Glam News Magazine

Vara nu ține, din păcate, la nesfârșit și trebuie să ne punem la curent cu tendințele pentru toamna 2018 atât în fashion, cât și în beauty. Și ca să arătăm bine din cap până în picioare, trebuie să ținem cont de culori, materiale, croieli, dar și de recomandările de nuanțe pentru manichiură/pedichiură. Mai ales că toamna aceasta nuanțele de lacuri de unghii sunt atât de… purtabile, ca să împrumutăm un cuvânt din sfera vestimentației. Purtabile, dar aparte, după cum veți observa în cele ce urmează.

Turcoaz închis

manichiura/pedichiura

Această nuanță ia locul albastrului marin atât de apreciat și folosit în manichiură. Face frumos trecerea de la temperaturile calde către cele reci.

Corai intens

 

Venirea toamnei nu înseamnă că trebuie să renunțăm la culorile vii. Doar le adaptăm nuanța. Nuanța de corai deschis este înlocuită cu un ton mai intens, care pune punctul pe i într-o ținută, îndiferent de vestimentație.

Mov prăfuit

manichiura/pedichiura

Movul continuă să fie în atenție, însă de la nuanța lavandei a acestei veri trece la o nuanță mai inchisă, propice toamnei. Acest mov este și clasic, si modern în același timp și te face să-l dorești chiar înainte de sezon.

Teracota

manichiura/pedichiura

Culoarea aceasta pare învechită și totuși este atât de actuală. În plus se asorteaza ușor, astfel că o vom întâlni nu numai în manichiură/pedichiură, ci și în obiectele vestimentare.

Verde-pădure

manichiura/pedichiura

Frunzele copacilor își vor pierde culoarea, dar unghiile nu. Ele vor intra în toamnă vii, ca pădurea în cele mai bune momente ale ei, de unde împrumută și culoarea pentru această toamnă.

Lasă un comentariu