Glam News Magazine

Reamenajați bucătăria și aveți nevoie de o idee cu care să nu dați greș? Puteți opta pentru dulapuri de bucătărie cu uși din sticlă – o soluție populară și mereu de actualitate. Ele vor încadra frumos articolele de bucătărie expuse și vor mări vizual spațiul, un mare avantaj dacă bucătăria este mică. În cazul în care nu doriți transparență în bucătărie și ideea de a expune astfel pahare și veselă vă face să vă simți inconfortabil, puteți alege un tip de sticlă texturată sau mată pentru fațadele dulapurilor.

Sticla nu se va demoda niciodată și iată între ce tipuri de dulapuri de bucătărie cu uși din sticlă puteți alege.

Dulapuri de bucătărie superioare cu uși din sticlă transparentă

Acestea permit să expuneți lucrurile în timp ce păstrați totul în siguranță în interior, protejat de praf și alte lucruri. De asemenea, natura simplă a acestui tip de sticlă se potrivește în orice tip de interioare, fără a menționa că este o alegere perfectă pentru bucătăriile mici.

Dulapuri de bucătărie cu uși din sticlă mată

Dacă vă doriți dulapuri cu uși de sticlă în bucătărie, dar nu vă simțiți confortabil cu ideea de transparența și faptul că întreg conținutul dulapurilor va fi expus pentru a fi văzut de cine intră în bucătărie, această opțiune ar putea fi ideală. Sticla mată este elegantă și rece și arată minunat în bucătăriile moderne.

Dulapuri de bucătărie din sticlă texturată

Sticla texturată este interesantă atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere tactil. Există mai multe tipuri diferite de sticlă texturată, unele mai frecvente decât altele. Alegerea tiparului este partea dificilă pentri că unele pot fi populare și să se demodeze rapid, lăsându-vă cu un design de bucătărie învechit. Puteți evita acest lucru orientându-vă spre modele mai simple și clasice.

Dulapuri de bucătărie cu uși din sticlă cu plumb

Sticla cu plumb arată elegant și are cele mai multe calități decorative, dar poate fi destul de dificil de găsit. Alternativele includ vitraliile. Este o soluție pentru o bucătărie clasică, rafinată și atemporală.

Lasă un comentariu