Glam News Magazine

Nicăieri nu-i ca acasă, spune o vorbă pe care o simțim adesea când ne întoarcem seara acasă după o zi grea sau chiar și după o  deplasare. Acasă este locul unde te bucuri alături de cei dragi, unde te deconectezi, unde te răsfeți cu lucruri simple, unde te regăsești, unde construiești vise sau unde te refugiezi. O casă devine acasă când o locuință nu este doar spațiu funcțional în sens practic, ci și spațiu de odihnă în care confortul joacă un rol cheie. În acest sens trebuie să ții cont în alegerea a 5 piese de mobilier, pentru momente tale zilnice de relaxare.

Pat

   

Când spui confort și relaxare în locuință, patul este primul lucru care îți vine în minte. Poate pentru ca aici petreci ore bune de somn. Acesta ar trebui să fie argumentul principal cand vine vorba de a investi într-un pat de calitate care să asigure confortul necesar pentru odihna ta. Optează pentru un pat cu cadru strașnic, metalic sau de lemn și o saltea cu spumă de memorie sau cu arcuri. Pentru confort sporit, se recomandă ca tăblia patului să fie tapițată.

Canapea

Canapeaua este a doua piesă de mobilier, după pat, în care ne petrecem cel mai mult timp acasă. Are de asemenea funcție socială, fiind locul unde se strâng prietenii. De aceea confortul este de dorit. Alege o canapea potrivită ca înlțime ca să nu fie incomodă, cu spatar înalt pentru a sprijini spatele și brațe primitoare. Poți adăuga perne pentru a spori senzația de confort.

Taburet pentru picioare

Capitonat și confecționat din materiale moi, este potrivit a fi plasat în fața canapelei sau a unui fotoliu în funcție de forma și mărimea sa. Este o soluție minunată pentru a relaxa picioarele obosite.

Fotoliu suspendat/hamac de interior

Indiferent de varianta pe care o alegi, obții confortul unui somn odihnitor, diminuezi durerile de spate și cel mai important, reduci nivelul de stres prin legănarea fotoliului sau hamacului suspendat din tavan sau cu ajutorul unui suport.

Scaun ergonomic

Petrecem atâta timp la calculator, ca necesitatea folosirii unui scaun ergonomic devine obligatorie pentru sănătatea noastră. Un scaun ergonomic ajută în probleme lombare și de circulație sanguină, crește capacitatea de concentrare și productivitatea muncii.

 

foto: Pinterest

Lasă un comentariu