Glam News Magazine

Diesel Only the Brave și-a croit propriul drum pe scena parfumurilor în urmă cu zece ani, devenind repede unul dintre parfumurile preferate ale tinerilor. O sticlă îndrăzneață, în formă de pumn, purtând un inel Diesel, care conține un parfum masculin afabil, ușor de purtat. Este atât de ușor de purtat, încât a devenit rapid un bestseller. Iată-ne acum, zece ani mai târziu și Diesel revine în atenția noastră cu un parfum nou: Spirit of the Brave.

Spirit of the Brave a fost creat în colaborare cu fotbalistul brazilian Neymar Jr., despre care mi s-a spus că este foarte bun la fotbal (habar nu am, eu scriu despre parfumuri). Diesel a lucrat cu Neymar pentru a crea o reinterpretare modernă a fougere-ului clasic, reinterpretând unul dintre cele mai puternice coduri masculine din parfumerie. Sticla are o notă personală – un leu auriu care reproduce unul dintre cele mai proeminente tatuaje ale lui Neymar.

Diesel Spirit of the Brave

Note:

Vârf: Bergamotă, Galbanum, Artemisia

Inimă: Clary Sage, Elemi, Chiparos

Bază: Brad, Boabe de tonka, Labdanum

Cum miroase?

Spirit of the Brave se deschide cu o explozie revitalizantă de bergamotă. La fel ca în cazul multor parfumuri care au ca și notă de vârf bergamota, aceasta este strălucitoare, pulsând cu note fresh de citrice. Contrastul apare odată cu nota artemisiei, care răcește deschiderea cu o proiecție de ierburi amare, neobișnuite și neașteptate. Spirit of the Brave încearcă să inverseze toate așteptările și chiar de la bun început, asta face.

Notele de plante continuă și în inimă cu Clary Sage, care seamănă perfect cu notele de pin. Parfumul are o nuanță deosebit de masculină care trece prin parfum, de la artemisia la chiparos, până la balsamul de brad, creând un curent îndrăzneț care este inerent masculin și neted. În bază, Spirit of the Brave se înmoaie, topindu-se într-un amestec calmant de boabe de tonka dulce și labdanum învăluitor, extinzând această netezime plăcută până la final.

Spirit of the Brave este la fel de ușor de purtat ca și originalul Only the Brave. De fapt, aș spune că este și mai ușor de purtat decât Only the Brave. Această ușurință, de purtare însoțită de inflexiunile sale interesante de absint amar și notele de brad, fac din Spirit of the Brave un parfum care nu cere prea multă atenție. Este un parfum pe care l-ai putea purta în fiecare zi, indiferent de ocazie sau ținută.

Review

CALITATE7.5
PERSISTENȚĂ8
SIAJ7
MIROS8.5

Nota

7.8

Lasă un comentariu