Glam News Magazine

Când ne gândim la aeroporturi, mintea ne duce cu gândul la un “port” care ne permite să ne îmbarcăm în avioane pentru a călători de la o destinație la alta. Dar, de-a lungul anilor, aeroporturile au devenit mult mai mult decât atât. S-au transformat într-o adevărată destinație turistică în sine și acționează ca un centru de recreere în multe feluri, pe baza listei lungi de facilități pe care le oferă. O astfel de activitate revoluționară de agrement creată în aeroporturi sunt magazinele Duty Free.

În fiecare zi, mii de călători aleg să cumpere de la BestValue,  singurul brand de Travel Retail cu magazine în cele mai mari aeroporturi din România. De ce? Simplu! Pentru a beneficia de avantajul unor prețuri excelente, o mare varietate de produse de la parfumuri, parfumuri niche, produse de îngrijire a pielii, machiaj, băuturi, accesorii, dulciuri până la jucării. BestValue comercializează branduri premium şi de lux şi adaugă periodic în portofoliul lor branduri noi cu renume internaţional. Cu astfel de aspecte pozitive, nu este de mirare că mii de călători sunt atrași de aura magazinelor Duty Free.

Sigur, acum cu toții ne gândim la următoarea vacanță și cum vom pierde relaxați ore întregi în magazinele Best Value pentru a încerca parfumuri despre care doar am auzit prietenii vorbind, a proba pălării și ochelari de soare și a ne bucura de ciocolata fină pe care cu siguranță nu o vom găsi în altă parte. Dar în realitate lucrurile nu stau chiar așa! De cele mai multe ori plecăm în fugă de acasă, ne urcăm în taxi cu gândul că sigur iar am uitat să împachetăm ceva, cel mai probabil facem check-in-ul chiar în aeroport, intrăm puțin în Duty Free, dar nu putem explora prea mult, pentru ca poarta de îmbarcare tocmai se închide. Vă sună cunoscut?

Ei bine, dacă nu știați, încă din anul 2016, întreaga experiență s-a schimbat pentru totdeauna! Acum, ne putem bucura de prețurile speciale din Duty Free chiar din confortul propriei locuințe sau de oriunde avem o conexiune la internet. Imaginați-vă că tot ce vedem pe rafturile magazinelor din aeroport este la doar un click distanță pe BestValue.eu, prima platformă online de travel retail. O replică fidelă a experienţei din aeroport, site-ul reprezintă o inovaţie pe piaţa din România şi nu numai, în care călătorii care au bilete de avion pot comanda online produse cu prețuri până la 40% mai mici decât pe piața locală, înainte de a ajunge în aeroport.

Cum funcționează? 

Site-ul a fost conceput ca o oglindă a experienței magazinului din aeroport, prin urmare, funcționează la fel. Partea frumoasă este că, pe BestValue.eu, nu ne grăbește nimeni. Ne putem bucura de categorii întregi de produse care să se potrivească nevoilor și dorințelor noastre. Tot ceea ce avem de făcut este ca, după achiziționarea biletului de avion, să îl validăm în contul creat pe BestValue.eu .

Validarea biletului de avion este un proces simplu. Iată ce trebuie sa faci pentru a-ți valida biletul de avion:

Sfat: Dacă ai un bilet dus-întors, poți introduce direct numărul zborului de întoarcere. Astfel, nu vei mai fi nevoit să îti validezi ambele bilete.

  • să deții un bilet de avion cu numele tău pe el.
  • dacă încă nu ți-ai creat cont pe site, este momentul să o faci.
  • accesează formularul de validare a biletului de avion
  • dacă ai deja un cont pe site, informațiile personale (prenume, nume, adresa de email) sunt deja completate în câmpurile aferente. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că numele și prenumele coincid cu cele de pe biletul  de avion.
  • completează formularul cu numărul zborului așa cum apare pe biletul de avion.
  • acum când toate datele au fost introduse, tot ce îți mai rămâne de făcut este să apeși butonul VALIDEAZĂ.

Din acest moment te poți bucura de super branduri la prețuri de Duty Free. În plus, livrarea este GRATUITĂ oriunde în România, indiferent de valoarea comenzii!

Programul First Club

©BestValue

BestValue își răsplătește clienții fideli prin programul de fidelizare First Club unde indiferent de valoarea comenzii, te bucuri de puncte de fidelitate, pe care le poți utiliza la achiziționarea de produse în comenzi ulterioare.

Cardul “First Club” este oferit gratuit oricărui client care se află la a 2-a tranzacție realizată în ultimele 12 luni în magazinele offline sau la prima tranzacție efectuată în magazinul online BestValue.eu . După activarea cardului, rămâne doar să te bucuri de cumpărături. Dacă alegi să cumperi offline, nu uita că trebuie să prezinți cardul la fiecare achiziție pentru a acumula puncte!

Lasă un comentariu