Glam News Magazine

Aston Martin a intrat pe piața de automobile SUV premium, alături de alte mărci pe care nu ne-am fi așteptat să le regăsim pe listă, precum Lamborghini, Bentley și Rolls-Royce. DBX-ul Aston Martin a fost dezvăluit ieri, într-un eveniment simultan la Los Angeles și Beijing. Acest SUV face ca producătorul de mașini renumit pentru că este automobilul ales al agentului fictiv James Bond, să reintre în atenția iubitorilor de mașini sport care pun stilul și performanța pe primele locuri. “Nu pot să subliniez cât de incredibil de interesant și semnificativ este DBX pentru Aston Martin. Numai prin dezvoltarea sa, acest SUV frumos a dus deja compania în noi teritorii și în direcții inspiratoare”, a declarat Andy Palmer, CEO-ul grupului Aston Martin.

Noul DBX are un motor AMG V8 biturbo de 4.0 litri care produce aproximativ 550 CP și 700 Nm, cutia automată cu nouă trepte şi o cutie de transfer cu ambreiaj pentru conectarea punţii faţă pentru a forma un sistem de tracţiune integrală. Mașina a fost concepută atât pentru bârbați, cât și pentru femei. Un consiliu consultativ format din proprietari de sex feminin Aston Martin și-a spus părerile în procesul de design pentru a se asigura că mașina, nu doar din punct de vedere al proiectării, ci și din punct de vedere al funcționalității, dimensiunii și spațiului, este pe placul femeilor, nu doar al bărbaților, după cum a asigurat Laura Schwab, președintele Aston America.

Preţurile de start anunţate sunt: 158.000 de lire sterline (184.442 euro) în Marea Britanie, 193.500 de euro în Germania, 22.995.000 de yeni (190.134 euro) în Japonia şi 189.900 de dolari (170.826 euro) în SUA. Prețul este cu 40.000 de dolari mai mare decât costul celui mai scump model al producătorului auto, Vantage. Mai trebuie adăugat ca la prețul de start de adaugă alte zerouri. Prețurile autocolantelor pentru unele alte mașini Aston Martin depășesc, de exemplu, 300.000 USD. Livrările vor începe în vara anului 2020.

Lasă un comentariu