Glam News Magazine

Crăciunul sosește cu pași repezi! La fel și presiunea de a găsi cele mai bune cadouri pentru oamenii pe care îi iubești. Fie că ești în căutarea unor cadouri pentru soră, mamă, iubită, soție sau cea mai bună prietenă, trebuie să le alegeți cu toată grija și dragostea. În acest Crăciun, faceți fericite femeile din viața voastră cu unul dintre miile de produse de beauty de pe NOTINO pe care îl vor aprecia și îl vor folosi cu drag.

Dacă mă întrebi pe mine, parfumul repezintă cel mai bun cadou de Crăciun pe care îl poți oferi unei femei, acesta fiind lucrul pe care îl cumpără rar pentru ea însăși. De asemenea, mirosurile evocă sentimente și frânturi de imagini din memorie, așa că este frumos să crezi că persoană iubită se gândește la tine de fiecare dată când își folosește parfumul. Partea complicată vine însă când încerci să alegi unul. Există atât de multe branduri și familii de parfumuri încât poate deveni copleșitor. De aceea sunt aici pentru a te ajuta să faci alegerea perfectă. Iată primele trei recomandări de cadouri de Crăciun pentru ea, pentru care garantez că vor impresiona indiferent pentru cine le cumperi …

1. Yves Saint Laurent Libre 

Nu mai este niciun secret faptul că Yves Saint Laurent Libre este un parfum foarte înflăcărat și îndrăzneț. Luând nuanțele de mov închis ale florii de levănțică și transformându-le într-un tuxedo perfect, Libre este o abordare androgină asupra lavandei care estompează liniile dintre genurile de parfum la fel de mult ca și diviziunea de gen. Pe de o parte, este un floral în toată regula, îmbogățit cu flori de portocale, miere și lavandă, în timp ce, pe de altă parte, este un parfum oriental, bogat în vanilie și muschi. Libre te va face să vezi parfumeria într-o lumină cu totul nouă.

2. Jean Paul Gaultier Classique

Brandul Jean Paul Gaultier știe cum să facă exces. Totul despre modă și parfum este teatral și abundent peste măsură, executat într-un mod ciudat, clasic, care aduce o măiestrie excepțională și o modernitate împreună într-un mod mai neastâmpărat. Cel mai “Gaultier” lucru oferit de brand este Classique – parfumul feminin inspirat de pudrele cosmetice, diluantele de lacuri de unghii și costume de teatru. Nimic altceva nu grăiește JPG mai mult decât un floral pudrat.

3. Lancôme Idôle

Idole se deschide proaspăt, rece și strălucitor cu note de bergamotă, totul suculent și curat cu acea calitate răcoritoare. În inimă, Idole are două ingrediente: trandafir și iasomie. Amestecând esența de trandafir cu iasomia, Lancome a reușit să facă ceva neașteptat. A creat un acord floral bogat, care nu este nici impetuos, nici copleșitor. În schimb, parfumul Lancome Idole prezintă un traseu cețos al fațetelor florale dulci, unde nuanțele de trandafir și citrice se împletesc perfect cu petalele cremoase de iasomie. Este perfecțiunea florală.

Lasă un comentariu