Glam News Magazine

Prima regulă a clubului de parfumuri este că nu puteți vorbi despre clubul de parfumuri. Glumesc, glumesc! Adevărul este că, atunci când vine vorba de parfum, nu există reguli și tu, dragă cititorule, poți face tot ce vrei. Literalmente ORICE! Așadar, nu vreau să vă stabilesc reguli atunci când vine vorba de parfum, dar doresc să vă ofer îndrumare, deoarece, să fim serioși, parfumul poate fi destul de confuz de multe ori. Există atât de multe de oferit din partea a numeroase mărci diferite, toate în diferite concentrații și formate – poate fi un coșmar, dar sunt aici pentru a vă ajuta.

În acest articol vă voi oferi patru sfaturi de top despre cum puteți profita la maxim de parfum, de la a-l face să persiste mai mult, la a construi o colecție care să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie – considerați asta a doua, a treia, a patra și a cincea regulă a clubului de parfumuri.

  1. Stocați-l corect

Mai intai, dacă vei deveni serios în privința parfumurilor și vei renunta la o sumă impresionantă de bani pentru ele, trebuie să știi cum să le stochezi. Tratate corect și cu respect maxim, parfumurile pot dura o perioadă bună de timp – câțiva ani dacă aveți noroc, iar partea frumoasă este că sunt foarte ușor de păstrat regulamentar. Parfumurile au doi dușmani: căldura și lumina. Acești răufăcători vor descompune rapid o compoziție, schimbând modul în care miroase, astfel încât cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îl țineți departe de lumina directă a soarelui și departe de căldura intensă (adică să nu îl puneți în baie sau în dreptul unei ferestre pe unde intră multă lumină). Sfatul meu? Păstrați-vă parfumul în cutie, ascuns undeva și dacă într-adevăr vreți să vă lăudați cu una dintre acele sticle drăguțe, asigurați-vă că este pusă într-un loc răcoros, întunecat, ca un subsol sau o pădure umbroasă – glumesc, doar într-un colț întunecat din dormitor va fi bine.

2. Folosiți produsele auxiliare

Ce vrem noi? Parfum durabil! Când îl vrem? Tot timpul! Dacă vă place un parfum, doriți să rămână în jur, asta e doar simplă matematică, știință și ADEVĂR. Poate fi frustrant atunci când un parfum nu are puterea de durată pe care o dorim și acest lucru nu este neapărat un semn al unui parfum greșit făcut, cel mai probabil este în funcție de stilul și materialele folosite. De exemplu, notele de citrice sunt mai volatile și se vor evapora din piele mai repede, astfel încât nu este posibil să aveți un parfum puternic de citrice, care să dureze pentru o zi întreagă. Câteodată mirosurile se împrăștie, dar noi vrem să proiecteze mai puternic, astfel încât, atunci când intrăm într-o cameră, să distrugem pe toată lumea cu mirosul nostru minunat. Știu că asta îți dorești!

Deci, pentru a da parfumului tău favorit un impuls suplimentar: a) cumpărați acele parfumuri care ar supraviețui unei ierni nucleare, b) straturi, straturi, straturi de produse auxiliare. Parfumul vostru favorit este foarte probabil să vină cu un adevărat sortiment de produse corporale pe care le puteți folosi. Alien de la MUGLER – de exemplu, dacă iubești această iasomie radioactivă glorioasă (pe care ar trebui să o faci pentru că este cerească), poți să faci duș în ea, să te îmbraci în crema de corp, să te împrospătezi cu deodorantul și chiar să-ți parfumezi părul. Toate astea înainte de a vă stropi pe Eau de Parfum! În cele din urmă, de ce să nu aprindeți și lumânarea din colecție și să aveți o competiție cu casa dvs. pentru a vedea cine miroase mai Alien-esque!

3. Schimbați-l

Viața este prea scurtă pentru a purta un singur parfum. De fapt, o zi este prea scurtă pentru a purta doar un parfum – deci trebuie să-l schimbați, oameni buni! Varietate este condimentul vieții și cred că toată lumea ar trebui să aibă o garderobă de parfumuri cu o selecție fină și curată de mirosuri pentru fiecare ocazie. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să strângeți parfumuri cât să vă deschideți un întreg muzeu, puteți face acest lucru cu doar două sau trei parfumuri, astfel încât nu există absolut nicio scuză pentru a nu schimba tonurile din când în când. Puteți opta chiar și pentru două arome care se completează –  Scherzo și Le Jasmine, ambele de la Miller Harris, de exemplu. Primul este o vată pe băț florală, temperată de fumul de oud, perfectă pentru serile dramatice și nopțile de iarnă, pe când al doilea este o iasomie însorită, verde, care se îmbină foarte bine cu hainele casual și cu zilele însorite. Împreună, ele fac micro garderoba perfectă.

4. Purtați-l pentru voi

În cele din urmă, și acesta este cel mai important punct al articolului, așa că luați un loc și notați – parfumul este pentru dvs. și nu pentru nimeni altcineva. Ar trebui să purtați un parfum pentru că vă place modul în care miroase și pentru că vă bucurați de modul în care vă face să vă simțiți. Parfumul este ca o mantie magica – noi o stropim si ne lasa sa fim oricine dorim sa fim, indiferent dacă este vorba despre o persoană glam care vrea să atragă toate privirle  sau de o persoană introvertită cu un suflet sensibil. Este un accesoriu personal și ar trebui purtat, nu pentru a obține complimente, ci pentru a aduce plăcere celui care îl poartă. Deci, având în vedere acest lucru, vă las cu un singur sfat: purtați orice vă doriți și nu vă faceți griji despre brandul care a creat parfumul – dacă vă place…purtați-l. La urma urmei, parfumul este făcut să fie purtat!

Sursa foto: pinterest

 

Etichete : beautyparfum

Lasă un comentariu