Glam News Magazine

Machiajul cat eye este un machiaj ce nu își va pierde niciodată popularitatea. Face femeile să se simtă sexy, puternice, pline de farmec și încrezătoare. Și chiar dacă intră în rutina de makeup a fiecărei femei, nu este așa simplu de făcut după cum pare la prima vedere. O simplă mișcare greșită cu eyelinerul/tușul de ochi poate distruge look-ul. Ține cont de următoarele sfaturi și vei obține un machiaj cat eye impecabil.

Pudrează pleoapele

Nu trebuie să te grăbești cu aplicarea eyelinerului. Pregătește pleoapa folosind fond de ten și o pudră translucidă. Te va ajuta pentru că pudra va absorbi excesul de sebum din pleoape. Acordă timp fiecărei etape pentru un look reușit.

Nu încerca să aplici eyelinerul dintr-o singură mișcare

Aplicarea tuşului de ochi se face în câteva mișcări.  Dacă încerci să trasezi linia de contur a pleoapei într-o singură mișcare continuă, machiajul cat eye va avea de suferit, la fel și look-ul tău. Începe din mijlocul pleoapei, apoi spre exterior şi în final poţi întinde eyelinerul şi în interiorul ochiului. 

Evită look-ul excesiv de dramatic

După aplicarea primului strat de eyeliner, urmează trasarea liniei specifice pentru machiajul cat eye. Aici se greșește de multe ori în a exagera cu lungimea sau starturile de tuș. Ai grijă ca look-ul tău să nu devină prea dramatic.

Folosește o oglindă mare

O oglindă mică nu te va ajuta. Simetria este un element cheie în machiajul cat eye, astfel că ai nevoie de o oglindă mare în care să-ți poți vedea fața în întregime.

Lasă un comentariu