Glam News Magazine

Dacă cineva s-a născut să fie o divă, aceasta este Beyoncé. Ea a fost încrezătoare încă din prima zi, talentul ei a fost evident de la început. Deși aparițiile ei pe scenă nu au fost niciodată îndoielnice, stilul ei a evoluat de-a lungul anilor. Prima dată a intrat în lumina reflectoarelor în perioada adolescenței, în Houston, Texas. Experiența ei cu hainele a fost documentată meticulos și în fiecare fază a carierei, a folosit costume și piese pentru a exprima cine este ca artist și interpret.

Perioada Destiny’s Child de la sfârșitul anilor ’90 a necesitat o reflecție asupra grupului. Adesea, asortându-se cu colegele în costume concepute de mama ei, Tina Knowles, ea a trimis un mesaj de solidaritate. Indiferent dacă purtau sari imprimate sau  rochii-mini, cum ar fi cele pe care le-au ales pentru Premiile Train Soul 1998, grupul a menținut un stil unic.

Pe măsură ce popularitatea lor a crescut, au fost și oportunitățile pentru individualitate. Nu mai erau mulțumite să se asorteze complet, fiecare membru a început să-și prezinte stilul personal în moduri subtile. Stilul lui Beyoncé a mers deseori în una din cele doua directii: ținutele casual sexy puțin sportive sau topuri de tip bandană.

Moda este o experiență din care trebuie să înveți continuu iar înțelegerea a ceea ce funcționează și ce nu este doar o parte a procesului. În timp ce Beyoncé devenise o stea solo, a început să privească prezentările de modă, urmărind designerii care reflectau puterea ei interioară. Treptat a adoptat un aspect din ce în ce mai sexy, un aspect care a cerut atenție și a reușit să adopte un stil propriu pe măsură ce hiturile sale au început să domine. O rochie măslinie Versace cu panglici ce înfășurau corsetul a atras atenția la  MTV Movie Awards in 2003, la fel ca si rochia Versace din catifea pe care o purta la Oscar in 2005 cu iubitul ei, acum sotul Jay-Z. Paietele argintii Dolce & Gabbana au dominat Premiile BET 2007, în timp ce piesele rafinate de la Elie Saab, Zuhair Murad și Stephane Rolland au completat garderoba glam de pe covorul roșu.

Când stiliștii ei au stăpânit foarte bine zona couture și a purtat câțiva dintre cei mai în vogă designeri de pe planetă, ținutele avant garde au fost singurele care mai trebuiau adoptate. În ultimul deceniu, garderoba lui Beyoncé pe scenă cât și în afara a fost marcată de un angajament față de inovație. Deși încă poartă etichetele preferate, printre care Versace, Gucci și Balmain, ea este mai mult decât oricând atrasă de talentele tinere, de e-boutiques și de mărcile cât mai extragante. Pentru premiile Grammy a ales să strălucească în Peter Dundas, pe Instagram poartă Palomo Spain sau Tristan Arch. Ea s-a transformat într-o vitrină social media, pozând pentru cele mai recente experimente ale lui Natasha Zinko, Zimmermann și Jacquemus.

Niciodata nu repetă ținutele si nu se bazeaza pe idei despre ce ar trebui sa poarte o femeie de afaceri care este și mamă si star pop. Ea pur si simplu se îmbrcă cu ce știe mai bine si lasă lumea sa o aprecieze.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu