Glam News Magazine

Casa de modă sprijină programul de mentorat Black Ambition, inițiativa lui Pharrell Williams pentru încurajarea tinerilor antreprenori negri și latinx (persoanele cu identitate culturală sau etnică din America Latină din Statele Unite), din rândul studenților din colegiile și univeritățile negre. Prin mentorate, ateliere de lucru și un grup de experți care își oferă cunoștințele, programul în două etape al colaborării este menit să ofere participanților la Black Ambition mai multe șanse de a-și îndeplini visele.

Prima etapă a programului a inclus o discuție cu profesioniști experimentați ce au oferit informații, inspirație și îndrumare profesională, creând astfel acces la un capital de mentorat neprețuit. Chanel a adunat un grup divers și extraordinar de experți, printre care Tracee Ellis Ross, actor, CEO și producător; Edith Cooper, cofondator al Medley; Emma Grede, CEO și cofondator al Good American; și Natalie Massenet, cofondator și partener, Imaginary Ventures; discuția a fost moderată de Samira Nasr, redactor-șef al Harper’s Bazaar și a avut loc pe 11 iunie.

Al doilea pilon al programului este alcătuit dintr-o serie de ateliere interactive de mentorat disponibile pentru finaliștii premiului Black Ambition, axate pe satisfacerea nevoilor de capacitate critică prin valorificarea expertizei unice a comunității de conducere Chanel, precum și a rețelei de experți a Casei. Concepute pentru a sprijini nevoile specifice ale antreprenorilor Black Ambition în construirea unei afaceri, atelierele vor acoperi mijloace cheie pentru lansarea și susținerea unui brand. Cu alte cuvinte, programul este menit să servească drept incubator pentru talentele emergente, oferindu-le tot ce au nevoie pentru a înflori în companii sau persoane fizice de succes și consacrate.

Sprijinind Black Ambition, Chanel nu numai că își extinde colaborarea de lungă durată cu Pharrell, un ambasador al Casei, dar o duce la un alt nivel, bazându-se pe un angajament comun de a investi în potențialul uman și de a promova o mai mare reprezentare a grupurilor țintă în cultură și societate.

Lasă un comentariu