Glam News Magazine

Pentru a obține ținute răcoroase în timpul verii, fără a vă face prea multe griji, trebuie să aveți câteva elemente de bază în garderobă. Tricoul alb este unul dintre ele și vă va face să vă simțiți confortabil și chiar șic. Este o piesă atemporală care vă va veni în ajutor în crearea unor ținute perfecte de purtat vara. Iată 10 variante între care puteți opta.

1. Tricou alb cu blugi

Când spunem blugi, ne referim la orice tip de blugi și orice culoare. Puteți purta tricoul în interiorul sau în exteriorul pantalonilor, cu sau fără jachetă, dar jacheta adaugă o notă șic întregii ținute.

2. Tricou alb cu pantaloni clasici

tricou alb

Nimic nu ar putea fi mai simplu decât un tricou alb simplu cu gât rotund de purtat în interiorul unor pantaloni clasici. Ochelarii de soare, cerceii și o brățară masivă sunt elemente perfecte pentru a pune în valoare întreaga ținută.

3. Tricou alb cu pantaloni chino

Puteți purta tricoul în interiorul sau în afara pantalonilor. Jacheta sau o simplă cămasă, sandalele, geanta și ochelarii de soare adaugă o notă suplimentară de chic casual ținutei.

4. Tricou alb cu o fustă scurtă din denim

tricou alb

Cu o fustă din denim cel mai bine este să purtați tricoul în interiorul fustei. Totuși, dacă preferați fustele cu talie înaltă, puteti purta tricoul deasupra. Adăugați accesoriile care să puna în valoare această ținută.

5. Tricou alb cu o fustă scurtă din piele

Vă puteți purta tricoul în interiorul fustei. Adăugați o doză de atitudine și veți atrage atenția când ieșiți în oraș.

6. Tricou alb cu o fustă plisată

tricou alb

Tricoul este purtat în interiorul fustei plisate, creând un look original și elegant totodată. Geanta, ceasul și pantofii cu toc vor da în plus un aer chic ținutei.

7. Tricou alb cu o fustă lungă

Tricoul este purtat în interiorul fustei. Puteți purta sandale joase sau cu toc. Este o ținută răcoroasă în zilele călduroase. Nu uitați ochelarii de soare pentru a vă proteja ochii.

8. Tricou alb cu pantaloni scurți din denim

Purtați tricoul în interiorul sau în exteriorul pantalonii scurți din denim. Dacă alegeți să vă purtați tricoul în interiorul pantalonilor scurți, atunci nu ezitați să vă accesorizați ținuta cu o curea frumoasă.Încă o dată, accesoriile vor face diferența: o pereche frumoasă de ochelari de soare, o geantă frumoasă, brățări etc. Dar nu supraîncărcați cu accesorii, căci efectul va fi dezastruos.

9. Tricou alb cu pantaloni scurți din piele

Purtați tricoul peste pantalonii scurți din piele mai degrabă decât în interior. Nu uitați să vă accesorizați ținuta cu o geantă potrivită.

10. Tricou alb cu pantaloni scurți albi

tricou alb

Aspectul alb total este atât de șic încât trebuie să încercați această ținută. Pentru încălțăminte puteți alege espadrile albe sau chiar converse foarte simple. Iar pentru accesorii, vă sfătuiesc să optați pentru bijuterii discrete și o geantă albă sau neutră.

Lasă un comentariu