Glam News Magazine

Istoria ceasurilor de lux are multe momente revoluționare, iar crearea Chanel J12 este unul dintre ele. Primul model a fost lansat în anul 2000. Designul negru al ceasului nu numai că era elegant și sportiv în același timp, dar și unisex și se distingea prin utilizarea ceramicii ca material principal, o nouă caracteristică în ceea ce privește ceasornicaria.

Chanel j12

A devenit aproape imediat o senzație comercială și a fost considerat unul dintre cele mai iconice ceasuri moderne. CHANEL a urmărit succesul J12 cu o versiune albă în 2003.

A urmat în 2005 ediția limitată J12 Tourbillion care a inclus o mișcare mecanică a turbulonului mecanic cu prima placă principală ceramică. Acest model a făcut ca Chanel J12 să fie considerat ca un ceas de bijuterii fine dorit de toți.

Chanel J12

În 2006, Chanel J12 Haute Joaillerie a apărut pe piața ceasurilor. Chanel J12 Haute Joaillerie a fost compus din 605 de diamante tăiate în baguette, care au avut un mare succes în rândul clienților care iubeau codurile Chanel (alb-negru, diamante și ceramică). Această creație frumoasă reflectă credința Chanel că albul și negrul sunt o potrivire perfectă și, de asemenea, se asortează la orice.

Chanel J12

De la lansarea celebră a J12, producția de ceasuri CHANEL a devenit o forță reală în lumea ceasornicăriei, producând noi modele sofisticate lansate ca noutăți mondiale. În 2010 a fost J12 Retrograde Mysterieuse cu un design complicat ce prezenta o coroană verticală retractabilă la marcajul ora 3.

 

Astăzi, ceasurile Chanel sunt încă foarte la cerere datorită unei noi generații de clienți. Chanel J12 este primul ceas unisex pentru Chanel și se caracterizează prin linii curate și caracteristici atât masculine cât și feminine, materiale și design inovator, ceea ce îl menține ca o apariție revoluționară în ceasornicărie. La împlinirea a 20 de ani de J 12, Chanel a lansat o nouă creație exclusivă, în ediție limitată la 2020 de produse. Este un model ceramic alb, marcat cu simboluri CHANEL și încrustat cu 12 diamante, disponibil în formate de 33 mm și 38 mm.

Chanel J12

Lasă un comentariu