Glam News Magazine

Părul nu ar trebui să îți ridice probleme în acest sezon, deoarece tendințele sunt către natural și comod. Însă, în beauty, uneori natural impune ceva efort, așa că vezi care sunt trendurile, ca să alegi cea mai la îndemână variantă pentru aranjarea părului.

Părul cu aspect umed, pieptănat pe spate

Părul cu aspect umed revine în trend, este un look natural și sexi. În plus, este și ușor de realizat acasă cu gel sau spumă și ulei de păr pentru luciu. Conferă un aer relaxat fără să fii la plajă sau la piscină. Ai putea totuși să-ți imaginezi asta dacă ai o zi grea peste care vrei să treci mai ușor.

Cozi lungi împletite

Simple, pe spate sau în stil Rapunzel, cozile împletite sunt la modă, în același trend către comod și natural. Pentru a adăuga stil, poți folosi elastice sau funde care să accesorizeze la fix ținuta.

Părul în nuanța roșcat natural

Părul roșccat natural este atrăgător, fără îndoială. Drept pentru care multe dintre femei încearcă să obțină această nuanță. Efectul este amplificat dacă ai pielea albă și pistrui (bine, pistruii se pot face și ei ulterior). Mai multe case de modă au ales modele cu părul în roșcat natual în prezentările pentru sezonul primăvară 2019, ceea ce înseamnă că roșcatul natural rămâne o tendință.

Beach waves mai lejere decât oricând

Buclele lejere de tip beach waves sunt mai naturale decât oricând și se poartă la fel de firesc. Asta nu înseamnă că nu trebuie să-ți perii părul. Dar ai scăpat de folosirea ondulatorului sau periei. Dacă nu ai părul ondulat natural, ai putea folosi în schimb placa pentru efectul dorit.

Părul blond în nuanța mierii

Dintre nuanțele de blond, cea a mierii este câștigătoare în acest sezon. Fie închis sau deschis, blondul miere se poartă și a fost ales de Versace, Fendi, Saint Laurent și Louis Vuitton, printre altele, pentru prezentarea colecțiilor de sezon.

Coc dezordonat în creștet sau chiar frunte

Casual, romantic sau jucăuș, cocul dezordonat se află pe lista de tendințe a acestei primăveri.

Bob lejer

Chiar și bobul, tunsoarea care rămâne mereu la modă, este de această dată lejer, drept și cu bucle lejere, încadrându-se perfect în tendințe.

Orice ai alege, important este să te simți bine în pielea ta, să te simți autentică.

 

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu