Glam News Magazine

Propunerea lui Giorgio Armani pentru tineret este strict observațională. La 85 de ani, Armani poate spune că nu se uită la serialul Euphoria și nu îl ascultă pe Lizzo, dar ca unic acționar al companiei Emporio Armani de 9,7 miliarde de dolari este poate singurul designer din lume care nici nu are nevoie să o facă, indiferent dacă el creează pentru tineret. În această etapă a carierei sale, el doar poate aduce observații sau să ofere câteva sfaturi părintești.

În acest sezon, mesajul său pentru generațiile tinere a fost unul uşor de înţeles: simplitate atât prin construcția hainelor, cât și prin culori. Creată în culori de roz pastelat, gri metalizat și kiwi (fructul său preferat), colecția  Emporio Armania fost realizată din mătase și materiale metalice, croite pe o siluetă lungă. Jachete și sacouri lungi au susținut acel mesaj, care a culminat într-un cuplu de tricouri polo eterice și destul de transparente.

Colecția Emporio Armani a fost deschisă de o pereche de pantaloni gri metalizat, purtați pe sub un pardesiu roz subțire, dintr-un material fluid. Această secțiune roz (și gri) din deschidere – care a urmat ulterior într-un contrapunct ușor de fistic (și gri) – a atres atenția prin sacourile și fustele lungi din mătase extrem de fină și moale. Logo-ul Armani și-a făcut și el apariția în acest sezon, brodat pe pălăriile ombre în două tonuri.

Modelele defilau pe sub un decor ce imita un cer ușor înnorat, care mai târziu a trecut la un peisaj lunar plin de stele. Îmbrăcămintea de zi continua să apară în tonurile ușor spălate, iar surpriza a venit din partea pieselor de un albastru strălucitor care a pus în evidență siluetele moderne. Luna s-a ridicat pentru a semnala începutul unei secțiuni de îmbrăcăminte de seară argintie. Paietele și cristalele sale reflectau fascicule de lumină care păreau a fi licurici care zburau prin sală în timp ce modelele defilau.

Sursa foto: Getty Images

Lasă un comentariu